A mai fost careva in zona anul trecut, aveti idee care e regimul la pescuit in zona, unde se poate sta in conditii decente etc?
si plus de asta se poate ajunge Gerula scrie:Eu am pentru mers pe coclauri un Suzuki Jimny si ma si pricep sa-l conduc, asa ca nu-i problema. Ai idee daca pe Galcescu e permis pescuitul, sau abera fatuca aia?
Gerula scrie:Nu cred ca are treaba cu ANPA pe-acolo, cel mult cu Romsilva.
mayer_maryus scrie:mah pe oasa erau anul trecut vreo 5 pescari, si l-am intrebat pe cabanier cum fac sa dau si eu la peste, si a zis ca nu-i pb
sant intelegatori cei de la ocol ...
bine nu prea am avut asa mare incredere in el dar totusi m-am dus la pescuit a doua zi cam vreo 20-30 min asa de relaxare,
m-am intalnit chiar si cu oamenii aia cat brazii de se bat cu ursu frate, neste gorile de oameni dar foarte de treaba m-a intrebat cat dau la peste ,...etc nu a vrut nici bani nici ceva deale gurii...
acum nu stiu ce sa zic probabil daca te duci special pt peste acolo si intri cu barca, mai bine iti iei permis de jos de la ocol.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator