Transalpina (DN 67c) : lacurile Galcescu, Vidra, Oasa

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Transalpina (DN 67c) : lacurile Galcescu, Vidra, Oasa

Mesajde Gerula pe Martie 22nd, 2009, 7:12 pm

http://video.google.com/videoplay?docid ... 0598355001 Incepand de la min 11 se vorbeste despre lacul Galcescu, inclusiv despre pescuit in el :o . Eu stiam ca asta e rezervatie si pescuitul e interzis.

A mai fost careva in zona anul trecut, aveti idee care e regimul la pescuit in zona, unde se poate sta in conditii decente etc?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Transalpina (DN 67c) : lacurile Galcescu, Vidra, Oasa

Mesajde mayer_maryus pe Martie 23rd, 2009, 3:44 pm

pai G hai sa o luom in ordine , cam ce stiu eu despre ele ...
in primul rand ca sa mergi pe drumul 67C iti trebui o masina gen tab sau foarte foarte multa indemanare off road, drumul acesta se mai numeste transalpina care pleaca de la otelu' rosu si duce pana in sebes.
peisajul parca este rupt dintr-o poveste , absolut extraordinar, atentie nu va duceti mai devreme de aprilie sau cand ploua...

lacul vidra se poate ajunge foarte usor la el precum si la bradisor, urmatorul baraj in aval, :
de la buc traseul este foarte simplu buc-pitesti-rm valcea-caciulata- dupa care se face un drum in stanga care duce la vidra.
drum relativ bun pana la vidra , cazare ori la vidra (se vede un hotel mare lasat in paragina) ori la obarsia lotrului...
oasa nu-l recomand decat pt linistea personala, nu pt pescuit ... exista o singura cabana care se numeste parca cabana oasa... aici am inteles ca se prinde pastrav, eu am prins vreo 2 sticle de j&b :o
dintre toate barajele sa le spun asa eu recomand bradisorul, deoarece sant sanse mari de clean si pastrav (acolo este parca cea mai mare pastravarie din ro daca nu ma insel ) :clap: si plus de asta se poate ajunge

sper sa va fie de ajutor.
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 4:26 pm

Eu am pentru mers pe coclauri un Suzuki Jimny si ma si pricep sa-l conduc, asa ca nu-i problema. Ai idee daca pe Galcescu e permis pescuitul, sau abera fatuca aia?
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 23rd, 2009, 4:59 pm

Gerula scrie:Eu am pentru mers pe coclauri un Suzuki Jimny si ma si pricep sa-l conduc, asa ca nu-i problema. Ai idee daca pe Galcescu e permis pescuitul, sau abera fatuca aia?

Nu ar fi mai ushor sa suni si sa intrebi si tu? :D macar astia de la anpa iti spun daca e sau nu permis sau macar la ocolul silvic din "zona"
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 5:30 pm

Nu cred ca are treaba cu ANPA pe-acolo, cel mult cu Romsilva.
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 24th, 2009, 10:04 am

Gerula scrie:Nu cred ca are treaba cu ANPA pe-acolo, cel mult cu Romsilva.

Daca nimeni n'are treaba pe acolo cred ca e la dorinta pescarului daca vrea sa dea la peste sau doar vrea sa priveasca luciul apei :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2009, 10:35 am

Nu prea cred ca merge asa :D
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Martie 24th, 2009, 10:38 am

dc nu?....daca pe nimeni nu intereseaza, stai si tu cu vodka in masina si daca te intreaba cineva ceva ii oferi sticla daca refuza, :geek: :arrow: deschizi sticla il stropesi dupa care iti aprinzi o tigara :D :D :D :D
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2009, 10:53 am

Si pe urma faci raliu pe Transalpina cu jandarmii dupa tine :lol: :lol: :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Martie 24th, 2009, 11:35 am

mah pe oasa erau anul trecut vreo 5 pescari, si l-am intrebat pe cabanier cum fac sa dau si eu la peste, si a zis ca nu-i pb
sant intelegatori cei de la ocol ...
bine nu prea am avut asa mare incredere in el dar totusi m-am dus la pescuit a doua zi cam vreo 20-30 min asa de relaxare,
m-am intalnit chiar si cu oamenii aia cat brazii de se bat cu ursu frate, neste gorile de oameni dar foarte de treaba m-a intrebat cat dau la peste ,...etc nu a vrut nici bani nici ceva deale gurii...
acum nu stiu ce sa zic probabil daca te duci special pt peste acolo si intri cu barca, mai bine iti iei permis de jos de la ocol.....
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde mteodorescu pe Aprilie 13th, 2009, 1:22 pm

mayer_maryus scrie:mah pe oasa erau anul trecut vreo 5 pescari, si l-am intrebat pe cabanier cum fac sa dau si eu la peste, si a zis ca nu-i pb
sant intelegatori cei de la ocol ...
bine nu prea am avut asa mare incredere in el dar totusi m-am dus la pescuit a doua zi cam vreo 20-30 min asa de relaxare,
m-am intalnit chiar si cu oamenii aia cat brazii de se bat cu ursu frate, neste gorile de oameni dar foarte de treaba m-a intrebat cat dau la peste ,...etc nu a vrut nici bani nici ceva deale gurii...
acum nu stiu ce sa zic probabil daca te duci special pt peste acolo si intri cu barca, mai bine iti iei permis de jos de la ocol.....

unde ti s-a intamplat asta...
Pe coada lacului spre " Salane "....sau dincolo spre " Gura Curpatului "?
mteodorescu
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Aprilie 16th, 2009, 9:24 am

la cabana oasa , nu stiu sa-ti explica pt ca nu cunosc zona foarte bine, stiu ca partea cu coada lacului e interzis pescuitul , inclusiv pe rau (lapus parca se num sper sa nu gresesc)

ca orientare am dat de la cabana oasa 1km in ambele parti, cel mai mult am incercat de la cabana inspre sebes la primul pod unde se formeaza
ca o "oala" ....
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Aprilie 22nd, 2009, 9:28 am

Nu stiti niciunul care e regimul pe Galcescu? Nu reusesc sa dau de ocolul silvic cu nici un chip :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 4th, 2009, 2:01 pm

pt cine cunoasste zona ultimul baraj din aval(sebes) cica colcaie cleanul in el....:D
mayer_maryus
trecut prin multe

Înapoi la Unde pescuim