Gerula scrie:http://www.uzlina.ro/oferte/PASTE_2009.pdf
170 de euro pentru patru zile, in care intra o partida de pescuit in conditii neprecizate. Enorm.
Laurentiu scrie:eu am negociat cu ei..asa..
8 nopti, All Inclusive , transbordare moca... 2300 RON adica aprox ... 550 Euro
Gerula scrie:Laurentiu scrie:eu am negociat cu ei..asa..
8 nopti, All Inclusive , transbordare moca... 2300 RON adica aprox ... 550 Euro
All inlusive adica si barca cu motor vreme de 8 zile? Asa e cat de cat OK, altfel...
ShokTu scrie:Vorba unui prieten mai bine mergem la pescuit in ungaria unde pentru 45 de E stai un week-end si prinzi peste de te plictisesti( binenteles cazare la cabana cu tot carabalacul ce tine de pescuit)
Laurentiu scrie:ShokTu scrie:Vorba unui prieten mai bine mergem la pescuit in ungaria unde pentru 45 de E stai un week-end si prinzi peste de te plictisesti( binenteles cazare la cabana cu tot carabalacul ce tine de pescuit)
si unde e minunea asta, ma rog?...site?..web..alea alea?
Ca bani, mie la Gaina (Complex Cormoran din Uzlina) mi se pare corect raportul calitate/pret. La hotel e 250 camera in timpul saptamanii si 300 in week-end, iar prin agentii poti lua mai ieftin.
Dreamer scrie:Depinde mult pentru ce mergi in delta. Pentru plimbari sau pescuit!!
Euam fost anul trecut la Sf. Gheorghe ..si am gasit in campingul de acolo cazare la casutze la preturi f decente..parca 50 ron /noapte.
Anul asta cred ca am sa merg iar, dar tre sa ma interesez mai mult in legatura cu locurile de pescuitpentru ca nu am prins decat niste bibani
taicanoe scrie:Ca bani, mie la Gaina (Complex Cormoran din Uzlina) mi se pare corect raportul calitate/pret. La hotel e 250 camera in timpul saptamanii si 300 in week-end, iar prin agentii poti lua mai ieftin.
Doar cazarea ? cu sau fara mic dejun ? alte facilitati ? masa, barca, ghid etc ... ???
Gerula scrie:Mai, ajuta-ma sa inteleg, aia 2300 de lei sunt pentru 8 zile de persoana, sau pt doua persoane? Ca la 2300/persoana fara barca e teapa curata, ce mama naibii, e o parlita de pensiune de 3 stele.
ShokTu scrie:Laurentiu scrie:ShokTu scrie:Vorba unui prieten mai bine mergem la pescuit in ungaria unde pentru 45 de E stai un week-end si prinzi peste de te plictisesti( binenteles cazare la cabana cu tot carabalacul ce tine de pescuit)
si unde e minunea asta, ma rog?...site?..web..alea alea?
Nici un site web nimicdoar un prieten care a fost acolo de cateva ori anul trecut este din alba iulia, venit mai nou in bucuresti
daca vrei info te pot pune in legatura cu el
Laurentiu scrie:Gerula scrie:Mai, ajuta-ma sa inteleg, aia 2300 de lei sunt pentru 8 zile de persoana, sau pt doua persoane? Ca la 2300/persoana fara barca e teapa curata, ce mama naibii, e o parlita de pensiune de 3 stele.
1150 per persoana...8 nopti de cazare...cu mic dejun, dejun si cina. plus transferul de la murighiol la locul faptei
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator