Strapazani de Dambovita

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Strapazani de Dambovita

Mesajde Gerula pe Iulie 25th, 2010, 11:23 am

Trecand azi cu masina pe cheiul Dambovitei, in zona Grozavesti, am vazut din mers cum un pescar scotea un strap decent si, din pacate, se indrepta fericit cu el spre portbagaj. Pestele era sarit de 500 de grame, ceea ce, in opinia traistarilor, justifica din plin retinerea.

Ideea e ca Dambovita a inceput din nou sa tina salau, de cand n-au mai fost golite tronsoanele betonate de cei de la ape. A incercat careva sa vada cum merge? Sincer mie mi-a fost cam lehamite sa incerc, nu prea imi place sa pescuiesc si sa aud vuiet de masini deasupra, dar pentru cei pe care nu-i deranjaza mediul urban la pescuit poate fi o informatie utila.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Strapazani de Dambovita

Mesajde didel_pro pe Iulie 25th, 2010, 7:24 pm

Este "parfum"!Pe "Morii",se ia cite 10-15 kg de "strap" de 150-200 g...la halau din barca in zona canalului...112,militie....."canci".....nu mai spun nimic....."suntem varza".Starea de "normalitate se duce din "Bulgaria" in "Ucraina"....si apoi in China....cred...cele bune...
ps...cine nu ma crede.....este zilnic...."filmul"...
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2010, 10:26 am

Vad ca au mai aparut pe diverse forumuri relatari despre strapi decenti luati pe Dambovita. Probabil ca, pur si simplu, nu baga nimeni plase sau curent in plin centrul orasului :lol: , asa ca vreo cateva bucati apuca sa se dezvolte pana golesc astia de la ape tronsonul respectiv.
Gerula
Site Admin

Mesajde sdaniel pe Decembrie 8th, 2010, 4:29 pm

Ma incearca un gand sa ies dupa bibi , dar seara dupa ora 19.00 .. in zona podului de la Natiunile unite in sus spre Izvor-Eroilor . Am vreo sansa sa prind seara bibi ? :D
Dan Serban
CLUBUL GREEN LAKE
sdaniel
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2010, 5:35 pm

Nu se stie, pe mine nu ma prea pasioneaza pescuitul printre masini :D , asa ca n-am incercat.
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Decembrie 8th, 2010, 6:04 pm

Poti incerca cu succes si mai jos de targ ,spre Glina.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde sdaniel pe Decembrie 9th, 2010, 9:11 am

pupu scrie:Poti incerca cu succes si mai jos de targ ,spre Glina.

Numai bine...

Nu am cu ce sa ajung pana acolo , sunt pieton momentan .. asa ca ma multumesc cu o iesire pe langa casa :D , o sa incerc in seara asta dupa ora 19.00 .

In weekend vreau sa ajung in carol am inteles ca este 35 ron taxa la rapitor , bibanul se poate lua acasa stiuca c&r .
Dan Serban
CLUBUL GREEN LAKE
sdaniel
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 9th, 2010, 11:48 am

Nu stiu daca merita sa tragi in piept atatea gaze de esapament. Mai bine mergi pe Lacul Morii.
Gerula
Site Admin

Mesajde sdaniel pe Decembrie 9th, 2010, 1:57 pm

Gerula scrie:Nu stiu daca merita sa tragi in piept atatea gaze de esapament. Mai bine mergi pe Lacul Morii.

La ora aia , singur mi-e aiurea sa merg nu cunosc nici locurile , nu am fost niciodata ...
Dan Serban
CLUBUL GREEN LAKE
sdaniel
membru nou

Mesajde pupu pe Decembrie 9th, 2010, 5:54 pm

Nu am vorbit aiurea,am fost doar de 2 ori pe Dambovita (nici mie nu imi place sa pescuiesc printre masini) si dupa targ, acolo unde e apa mica, chiar sub baraj am luat biban mic dar mult.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Înapoi la Unde pescuim