de pupu pe Noiembrie 11th, 2010, 5:47 pm
Aseara am venit,nu am ramas la Mila,era f.aglomerat si nu ne-a placut .Cu un motor nou de 50 de cai si cu multa benzina la noi am plecat pe Lopatna spre Babina ,erau vreo trei barci si nu luasera decat cateva marle,am urcat spre Dracu si am inceput sa incercam cateva locuri .Am descoperit un mic golf in N-Estul lacului unde am luat ceva bucati spre kil apoi pe la 14,30 am plecat (hotarasem sa mergem la Periprava) caci aveam ceva cale de facut .Pana sa ma dumiresc eu cu GPS-ul am ratat iesirea mai scurta din Dracu spre Merhei si am facut ceva cale intoarsa spre Babina ,unde am dat de oamenii lui Raduta care ne-au spus ca oriunde pescuim trebuie sa platim 30 ron ,parca pe paznic il mai vazusem alta data cred ca il chema Muha.Din Babina am intrat in Matita apoi pe canal in Merhei , Sulimanca ,Cernovca si la ora 17,15 am ajuns in Periprava unde am stat la o cunostinta.A doua zi la 5 dimineata eram plecati ,am dat in Merhei si am luat cateva marle ,fiind o zi superba am plecat spre Dracu si am dat in acelasi golf , a fost spectaculos ,am luat 17 bucati cea mai mare cam 2,5 kg ,apoi am tot schimbal locurile si am pierdut numarul(din pacate nimic de exceptie) . Luni am plecat direct in Dracu insa pe un vant care misca barca cu ancora cu tot eu am luat 7 bucati si prietenul meu vreo 5 .Marti trebuia sa ne intoarcem asa ca am pescuit in Merhei ,la fel pe un vant imposibil ,5 bucati amarate, apoi in Dovnica care e plina de bradis si a tot trebuit sa tot curatam elicea,nu am luat nimic. Am plecat spre Mila ,acolo la fel de multe barci,apoi Tulcea si Bucuresti si, asta e.
Numai bine...