Spinning in zona Sibiului: locuri, oameni, fapte

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Spinning in zona Sibiului: locuri, oameni, fapte

Mesajde ilie pe Februarie 16th, 2009, 11:51 am

Tavi,mi-aduc aminte acum de anii cand la Podu'-olt,poate stii,erau niste insule,mai jos de rapa.Era vremea cand nu aparuse cascada,iar ce acum se numeste balta de la Turnu era de fapt cursul Oltului.Era un loc in drept cu gara,loc descoperit de mine printre maracinii si urzicile de pe mal ,"foarte graitor" :lol: daca-i pot spune asa.Acel loc imi" spunea" in 10min.cum este ziua respectiva.Ca si idee era un loc in care dupa un copac cazut in apa se formase o bulboana destul de adanca pe lungime de vreo 10m,ca apoi apa sa se reverse tot mai lin pe sub crengile copacilor intr-un mal ferit si greu accesibil.Daca acolo aveam atacuri era o zi castigata,adica puteam sa incerc toate locurile pe care le stiam,chiar din mijlocul apei(insule),pentru ca pestele(cleanul)manca.In schimb cand era invers,indiferent unde si cu ce dadeam rezultatul era zero. Au fost si zile cand totul s-a schimbat,dar numai pentru max.30min,minute in care aveam atacuri furibunde ca apoi totul sa reintre in acea acalmie chinuitoare.Ce e curios ca in aceste zile in care nu merge,ma ambitionez sa stau pana seara,pe cand intr-o zi fructuoasa imi sunt de ajuns doo-trei ore sa fiu multumit si sa plec desi mai mult ca sigur a-si fi prins si in continuare.De altfel nevasta-mea stie deja,cand nu vin acasa repede inseamna ca nu merge,poate la altii e invers. :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Re: Textil la clean: etern si fascinant ca Romania

Mesajde ilie pe Februarie 16th, 2009, 12:46 pm

Tavi scrie:Ilie, in zona aia de care zici am pescuit mai putin asadar nu stiu exact la ce loc te referi dar nu asta conteaza..
Confirm ca am si eu "locul meu" :D undeva mai sus de Bradu.
Cand mergeam in trei la pescuit, astialalti doi nici nu indrazneau sa dea acolo, le-am zis-o clar, prima data dau io acolo si dup-aia voi :lol: .
Intr-adevar in zilele proaste acolo tot reuseam sa iau cate unu imbracat. Daca nu luam acolo nici unul, era naspa, ziua era slabuta per total.
Deci da, sunt pe rau locuri f. bune care tin peste mai tot timpul si care pot servi ca indicator al nivelului de activitate.
Ce e interesant ca nu erau numai cleni, am luat avat, biban. jambla si mreana fix in locu ala, cautand cleanul.
Mooamaa ce senzatii am avut cu mreana aia... desi era doar in jur de kil, in primele momente de drill imi faceam iluzii ca sunt pe cale sa-mi bat recordul la clean, desi zmucea altfel, tinea fundul ceva de groaza.
Cand am vazut-o m-am desumflat

Tavi,una de la Bradu, :D si la mine a fost asa.Una am crezut si cand colo altul era in capatul firului.(adica eu vroiam clean dar el era somn ,clenii astia de la Bradu am impresia ca umbla mascati) :lol: :lol:
Ataşamente
DSC02819.JPG
ilie
trecut prin multe

Textil la clean: etern si fascinant ca Romania

Mesajde Tavi pe Februarie 16th, 2009, 12:48 pm

Stiu buturuga aia.
Dar nu ala e locu :lol:
Tavi
trecut prin multe

Re: Textil la clean: etern si fascinant ca Romania

Mesajde ilie pe Februarie 16th, 2009, 1:05 pm

Mai sus,dupa curba e altuuuull :handgestures-thumbupright:Adica un pic mai jos de portiunea asta cu salau,noi cautam acum cleanul :lol: :lol: Cu cele de pe partea cealalta intr-o alta emisiune :lol:
Ataşamente
Copy of DSC03096.JPG
ilie
trecut prin multe

Re: Spinning in zona Sibiului: locuri, oameni, fapte

Mesajde didel_pro pe Februarie 16th, 2009, 2:37 pm

Fericitilor,la voi este oltul, cit lacul morii, in bucuresti!Misto,s au, c am,bine!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde ilie pe Februarie 17th, 2009, 9:51 pm

Eu propun ca Tavi sa fie banat deoarece pare ca a intrat in "offsaid",adica nu vrea sa zica nimic de locurile de clean alea secrete,si tace ca ala-n papusoi.Rusine.Si sa nu ne mai intarate ,ca nici somn nu mai avem,stam sa ne gandim noaptea care or fi locurile alea. :think: :lol: :lol: :lol:
ilie
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Aprilie 16th, 2009, 3:59 pm

mai baieti , de paste ajung pe la voi in zona, de fapt in oras direct:D

si sa nu ma fac de ras, unde as putea arunca si eu cateva boblere prin apa, auzisi ca ar fi clean si pe raul care traverseaza orasul...
dar nu cunosc deloc orasul de aceea va cer un mic ajutor, sau dc nu o mika intalnire la o partida scurta de cehste (max 3 ore)

va multumesc si astept cateva mesaje private:P :clap:
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Aprilie 21st, 2009, 8:52 am

am ajuns in sibiu de pasti ...ca o parere pt acest oras : :clap: :clap: :clap:
super curat (ata de bucuresti) lume calma:D peisaje extraordinare....
un singur lucru nu mi-a placut :auto-driving: :auto-driving: frate dabia se merge in oras, nimeni nu se grabeste in
nici un fel... toata lumea merge cu 40-50 km/h

am dat pe raul cibin care trece prin oras, in amonte de la benzinarie in sus, (acolo se formeaza o mica cascada) max 500m ..
atacuri de clean, am scos 2 mici cam 15 cm si unu care nu a vrut sa iasa la poza :) de 22-27cm, cam atat s-a petrecut intr-o ora de pescuit ...

am mai dat pe olt intre caciulata si sibiu , nu stiu cum se numeste zona exact, eu cautam cleanul cu voblere de 3-4cm si cand colo avatu era prezent... cea ce m-a mirat a fost ca unde dadeam eu se forma golf unde nu curgea apa deloc,..
2 pesti scosi la poza... un avatel cam 1k si.....un OBLETE :) :evil:
o intrebare avatu' stiu ca nu e solitar ? sau ma insel...
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Înapoi la Unde pescuim