pe soseaua giurgiului apa este neagra mereu, este imposibil de pescuit ....
daca stiti o locatie pe ude ar merita sa incerc ce bine ar fi
pupu scrie:Sabarul are(inca)mai mult clean decat Neajlovul ,din pacate mai mic (anul asta am prins trei buc la kil) si tot din pacate a reinceput sa fie tot mai braconat. Are multe locuri bune dar greu de abordat, la unele nu se poate ajunge decat pe cursul apei. Spre deosebire de Neajlov locurile mai prolifice nu sunt cele din padure .
Numai bine...
Gerula scrie:Daca facem un commando eu ma bag. Cine mai vine?
Gerula scrie:Stabilim data si ora unde ne intalnim, iar programul il facem atunci, pe loc.
( o gasiti prin marile magazine gen sellgros sau metro), este un rom vreti va pun si o poza, dar va spun ca o sticla din aia va tine cu siguranta o iarna intreaga la iesirile la peste ShokTu scrie:Poate dau niste telefoane amicilor din zonele de sus ale romaniei unde se face palinca aia adevarata sau poate ne incantam simturile cu niste bauturi mai "fine" dar pe care nu le gusta toata lumea si cand spun asta credeti-ma ca stiu ce vorbesc, oricum pentru a nu ingheta inelul din varf recomand stroh![]()
( o gasiti prin marile magazine gen sellgros sau metro), este un rom vreti va pun si o poza, dar va spun ca o sticla din aia va tine cu siguranta o iarna intreaga la iesirile la peste
![]()
Gerula scrie:Bun, in concluzie, cine se baga sa organizam sambata ceva?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator