sa o luom in ordie , am facut un mic concediu, de vreo 1200 de km prin romnanika:))
prima oprire cu apa a fost la baile tusnad unde "cazat" la camping printre multe animale cu 2 picioare si peturi mi-am gasit si eu un loc mai retras.
dimineata la 6 cum imi beam eu cafeaua linistit si ma uitam la raul olt (care are dimensiunea argesului acolo)
vad un atac pe rau si ce sa mai in secunda 2 eram cu voblerul in apa, cauatand solzosii.... in 30 min erau 4 cleni scosi la o gura de cafea si culmea si astia vorbeau ungureste =)), dupa care a inceput ploaia si s-a stricat toata distractia

(, pacat ca aveam ganduri mari in aval de camping pe 2-3 km era teritoriul clanului garantat, exact cum ai place lui ....dar deh ...
plec de acolo o tai spre brasov si se opri ploaia, trag iar pe malul oltului pe langa localitatea boc , acolo apa neagra din cauza afluentului raul negru (din cauza la ploi era foarte negru) aici dau de un szabo de brasov foarte politicos (ps daca ar fi asa toti unguri i-as iubi in fine) aflu ca dadea dupa mreana la cascaval, si culmea si luase cateva dar mici (de 3-500gr) una a luat-o de fata cu mine si pot pune tot respectul pt el le dadea drumul sa se faca mari
din cauza ca e raul tulbure nu prea vrea sa faca servici mreana spuse in finala si ofta, ca el la o partida de 4 ore dadea in min 8 bucati la kil
imi face repede o introducere a locului (culmea , iarasi mult respect pt el) imi spune tip de montura etc, pe unde sa o caut s.a.
imi da neste viermusi si cascaval si eu 2 beri brumate (schimb corect ) si ma apuc de treaba rezultat: 4 mrene mici de 3-400 grame violente si care nu vroiau sa iasa din apa. toate c&r pt carcotasi, eu ma bucur ca am prins mrenute, ca de cand ma chinui si o sa ma mai duc un week pregatit bine de tot:)
urmatoarea locatie cheia trag langa apa (raul teleajen) instalam repede arsenalu' si ma uit pe rau , surpriza raul este mort fratilor din cauza poenitelor cu animale cu 2 picioare plin de peturi si gunoaie , iar cel mai dureros wc-uri fratilor pline cu kkt pe marginea raului...
nici nu ma-m chinuit sa dau la peste aici cand am vazut cum arata..
ps am scris doar de locurile unde am pescuit

Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.