in week am ajuns pe meleagurile copilariei, sa le spun asa... undeva pe langa urziceni ...
si mergand asa ma gandeam la dridu... ce era o data ....

asta e sa revenim la prezent..
ajung prin movilita, nici nu ma gandesc ma abat de la drum sa vad cum mai arata acest baraj superb sau cel putin asa il stiam eu acum 8 ani.
ajung pe baraj si surpriza mare fratilor ...am avut impresia ca se tine mare concurs de stationar, nu am vazut in viata mea atatia "unditari" la un loc..
si pe canal (cel de irigatii) si pe ialomita fuull frate, pana unde se intalneste cu prahova nu aveai loc sa arunci o tigara...
in fine zic daca tot am ajuns sa bag si eu 3-4 lansari ca deh nu am batut drumul degeaba, pac pac primul lanseu atac violent , ce dreaq mai e frate si asta .. ? in timp ce mulinam asa sa-l aduc spre mal ma tot gandeam ce natio o fi.. atac nervos de avat dar lupator, nu vrea nici de-al dreaq sa iasa afara,
surpriza mare un bibi imbracat, dar fara cocoasa:D lung de zici ca-i clean... imi pare rau ca nu am avut foto cu mine...
mai dau eu de maxim 10 ori si mai sosesc inca 2 fratiori, parca stas toti... dupa care ma las pagubas si o iau usor inspre masina...
ce sa mai am plecat cu un gust amar de acolo , de nu va pot spune ce peturi ce gunoaie.. e nimik pe langa groapa de gunoi a satului,
ce e trist si inevitabil asa va arata si raurile din jurul bucurestiului in 5 ani daca nu se face ceva..
numai de bine sa ne auzim..
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.