okazii sau "popasuri" scurte de pescuit prin romanika

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Re: okazii sau "popasuri" scurte de pescuit prin romanika

Mesajde mayer_maryus pe Mai 6th, 2009, 7:44 am

ShokTu scrie:Se poate schimba sunetul ma nu se poate scoate :chores-chopwood: :chores-chopwood: :chores-chopwood:

te ajut eu sa-i scoti casca.....=))

man acum eu sant de parere ca telefonul este folositor doar atunci cand vb cu el.... poate sant de moda veche...
dar mie unu pt poze imi place aparatul foto :)) cred ca o sa fac o investitie mai smekera:) :dance:
ca fotograf am =))
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde ShokTu pe Mai 6th, 2009, 12:51 pm

poi ai fotograf eu n'am :D asa ca telefonu' e baza in + daca te'ai uitat la pozele postate de mine observi ca nu sunt chiar de lepadat :P adica mie imi place cum ies pozele :) acum sunt pe punctul a face o investitie intr'un telefon mai nou cu camera mai mare :D
deh eu is mai practic din fire prefer sa iau telefonul cu camera sa fac poze macar asa stiu sigur ca nu las telefonu acasa ca cine stie ma mai suni si tu ca aseara cand l'am uitat :geek: si suni... si suni.... si rapsune domsoara aia cu voce sexy care zice ca ab nu poate fi contactat :D
ShokTu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Mai 14th, 2009, 1:10 pm

pozele de pe cerna sunt pe culoarul timis-cerna de la e70? k de multe ori am trecut pe acolo si am vrut sa ma opresc dar la cat e de praf drumu ala tot timpu cand ajung acolo sunt praf de nervi.daca mai treci pe acolo si ai ocazia sa mai pescuiesti(si daca si zone e aia care o stiu) iti spun unde sa incerci.in directia severin-timisoara cam la 300-400 de metri dupa ce treci de manastirea piatra scrisa si dupa curba aia nasoala o sa ajung la podul feroviar.in zona aia am vazut ca sunt multi "bastinasi" tot timpul cand trec pe acolo(si trec foarte des).nu stiu daca se si prinde dar din ce am vazut din masina apa e adanca si nu este curent atat de puternic incat sa imprime voblerului un aspect ebrios.si daca mai vrei info de pe e70 intre severin si timisoara iti pot indica o gramada de locuri in care te poti opri.partea nasoala ca daca te opresti pe viaducte iti trebuie minim juma de ora ca e nasol pana ajungi jos la apa deoarece soseaua e sus.si continua cu postatul pozelor.multi dintre noi nu circula cu aparate scumpe dupa ei deoarece exista posibilitatea caderii in apa.eu cel putin am patit asta de multe ori si nu vreau sa risc un aparat scump.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Mai 14th, 2009, 3:40 pm

Eu am cazut in apa cu un Sony DSC-T7 (ala cel mai subtire facut vreodata, al lui nevasta-mea :D ) si pe urma am migalit la el 2 zile ca sa-l pun pe picioare. Nu e chiar mare filozofie, dar trebuie sa fii foarte indemanatic, si sa stii ca o baie buna in alcool izopropilic elimina impuritatile bagate de apa in diversele componente. Care componente sunt destul de mititele :D .

Cu telefoanele fara camera nu e absolut nici o problema, alea au doar o placuta cu circuite inauntru.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 14th, 2009, 4:07 pm

BygDaddy scrie:pozele de pe cerna sunt pe culoarul timis-cerna de la e70? k de multe ori am trecut pe acolo si am vrut sa ma opresc dar la cat e de praf drumu ala tot timpu cand ajung acolo sunt praf de nervi.daca mai treci pe acolo si ai ocazia sa mai pescuiesti(si daca si zone e aia care o stiu) iti spun unde sa incerci.in directia severin-timisoara cam la 300-400 de metri dupa ce treci de manastirea piatra scrisa si dupa curba aia nasoala o sa ajung la podul feroviar.in zona aia am vazut ca sunt multi "bastinasi" tot timpul cand trec pe acolo(si trec foarte des).nu stiu daca se si prinde dar din ce am vazut din masina apa e adanca si nu este curent atat de puternic incat sa imprime voblerului un aspect ebrios.si daca mai vrei info de pe e70 intre severin si timisoara iti pot indica o gramada de locuri in care te poti opri.partea nasoala ca daca te opresti pe viaducte iti trebuie minim juma de ora ca e nasol pana ajungi jos la apa deoarece soseaua e sus.si continua cu postatul pozelor.multi dintre noi nu circula cu aparate scumpe dupa ei deoarece exista posibilitatea caderii in apa.eu cel putin am patit asta de multe ori si nu vreau sa risc un aparat scump.

man aparatul nu e scump deloc....
da aia e zona si cunosc si zona de "bastinasi" , numai ca eu prefer raurile mici sa-mi caut cleanul in liniste fara sa ma deranjeze nimeni...
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Mai 14th, 2009, 8:22 pm

Stau si ma gindesc :ce bine era fara mobile(si alte alea ...de "smena ".../"zenitul era pentru merituosi"!!Preferam si prefer sa cad cu un F16(BUFFFFF),sa am trusa lui micul "sam" si tot il "ologesc"!!!!!!!!!!!!!!!!ah ce vremuri!(sper sa nu va suparati)!
....volens nolens!!!!!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Mai 14th, 2009, 8:23 pm

............sper ca nu am fost "off".............................decit la pescuit!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Mai 16th, 2009, 2:33 pm

am plecat o data la pescuit de salau cu un prieten si am luat imprumut de la cineva un aparat sony pe care respectivul a zis ca a dat 300 de euro si era sa o patesc pe dale si sa ma duc cu tot in apa.mie 300 de euro mi se pare cam mult sa ii arunc in dunare mai ales ca de banii astia mai bine iau ceva pentru pescuit.asa la telefoane mobile stiu ca nu e nasol cu caderea in apa(am 2 la activ).dar le-am dus la service de reparat mobile si nu a costat mult reparatia.problema cu tel mobile e ca nu fac poze la rezolutie asa mare cum fac aparatele foto.si apropo de poze cu aparate mobile,am un prieten care si-a luat nush ce lg foarte scump care zicea ca face poze faine,tocmai din motivul ca sa nu care si aparatul foto dupa el.si bineinteles ca a alunecat pe niste pietre si a dat cu displayul de beton.a resusit sa il repare si acum il tine intr-o invelitoare din aia cu burete gros.
si ca sa fiu on topic:la iesirea din severin spre timisoara pe partea dreapta e un strand si un teren de fotbal.acolo e o parcare cam libera tot timpu(nu aia din dreptul strandului mai e una in dreptului terenului de fotbal).in dreptul parcarii e un fel de podet construit ca sa puna nush ce idicatoare pentru navigatia fluviala.are cam 100 de metri si e perpendicular cu drumul.mergi pana la capat si acolo se prinde bine avat la oscinlanta.nu prea ma duc pe acolo ca ala e cam singurul loc in care sa dai,deci perfect pentru o aruncare daca nu stai mult
daca te mai intereseaza mai sunt niste locuri bunicele(cand nu sunt ocupate de stationaristi) la iesirea din orsova,la varsarea cernei
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde mayer_maryus pe Mai 18th, 2009, 7:25 am

BygDaddy scrie:am plecat o data la pescuit de salau cu un prieten si am luat imprumut de la cineva un aparat sony pe care respectivul a zis ca a dat 300 de euro si era sa o patesc pe dale si sa ma duc cu tot in apa.mie 300 de euro mi se pare cam mult sa ii arunc in dunare mai ales ca de banii astia mai bine iau ceva pentru pescuit.asa la telefoane mobile stiu ca nu e nasol cu caderea in apa(am 2 la activ).dar le-am dus la service de reparat mobile si nu a costat mult reparatia.problema cu tel mobile e ca nu fac poze la rezolutie asa mare cum fac aparatele foto.si apropo de poze cu aparate mobile,am un prieten care si-a luat nush ce lg foarte scump care zicea ca face poze faine,tocmai din motivul ca sa nu care si aparatul foto dupa el.si bineinteles ca a alunecat pe niste pietre si a dat cu displayul de beton.a resusit sa il repare si acum il tine intr-o invelitoare din aia cu burete gros.
si ca sa fiu on topic:la iesirea din severin spre timisoara pe partea dreapta e un strand si un teren de fotbal.acolo e o parcare cam libera tot timpu(nu aia din dreptul strandului mai e una in dreptului terenului de fotbal).in dreptul parcarii e un fel de podet construit ca sa puna nush ce idicatoare pentru navigatia fluviala.are cam 100 de metri si e perpendicular cu drumul.mergi pana la capat si acolo se prinde bine avat la oscinlanta.nu prea ma duc pe acolo ca ala e cam singurul loc in care sa dai,deci perfect pentru o aruncare daca nu stai mult
daca te mai intereseaza mai sunt niste locuri bunicele(cand nu sunt ocupate de stationaristi) la iesirea din orsova,la varsarea cernei

BYG DADY iti multumesc pentru amabilitatea cu care imi raspunzi.
eu in zona aia mai dau o fuga prin toamna, ca deh imi plac locurile.. si cred ca stiu unde zici de locul ala de avat, se formeaza o limba de pamant ... cat despre varsarea cernei in dunare chiar nu cunosc locuri...

sincer m-am si ferit sa dau pe zona respectiva deoarece nu am pg :D :roll:
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 3:55 pm

Discutia despre braconaj, braconieri, politia de frontiera samd o gasiti aici pescuit-in-general-f3/braconaj-braconieri-si-autoritati-debusolate-t2-s40.html
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Mai 20th, 2009, 9:53 pm

Astazi am trecut pe la baltile Troianu-Vedea ,erau cativa pescari dar in afara de caras nu vazusera altceva ,apoi am trecut de curiozitate si pe la Rasmiresti ,doua balti superb ingrijite ,pazite ,barci ,vile ,alea,alea dar oprite de la pescuit. Urmatoarea chiar la intrarea in sat e a primariei si dupa spusele pescarilor numai caras ,apoi cea dinspre iesire e cu plata ,dar aceiasi carasi . As fi curios daca stie cineva ale cui sunt cele doua balti dinspre Silistea si daca macar ele mai tin salau.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Mai 25th, 2009, 8:52 am

in week am ajuns pe meleagurile copilariei, sa le spun asa... undeva pe langa urziceni ...
si mergand asa ma gandeam la dridu... ce era o data .... :( :( :( asta e sa revenim la prezent..
ajung prin movilita, nici nu ma gandesc ma abat de la drum sa vad cum mai arata acest baraj superb sau cel putin asa il stiam eu acum 8 ani.
ajung pe baraj si surpriza mare fratilor ...am avut impresia ca se tine mare concurs de stationar, nu am vazut in viata mea atatia "unditari" la un loc..
si pe canal (cel de irigatii) si pe ialomita fuull frate, pana unde se intalneste cu prahova nu aveai loc sa arunci o tigara...
in fine zic daca tot am ajuns sa bag si eu 3-4 lansari ca deh nu am batut drumul degeaba, pac pac primul lanseu atac violent , ce dreaq mai e frate si asta .. ? in timp ce mulinam asa sa-l aduc spre mal ma tot gandeam ce natio o fi.. atac nervos de avat dar lupator, nu vrea nici de-al dreaq sa iasa afara,
surpriza mare un bibi imbracat, dar fara cocoasa:D lung de zici ca-i clean... imi pare rau ca nu am avut foto cu mine...
mai dau eu de maxim 10 ori si mai sosesc inca 2 fratiori, parca stas toti... dupa care ma las pagubas si o iau usor inspre masina...
ce sa mai am plecat cu un gust amar de acolo , de nu va pot spune ce peturi ce gunoaie.. e nimik pe langa groapa de gunoi a satului,
ce e trist si inevitabil asa va arata si raurile din jurul bucurestiului in 5 ani daca nu se face ceva..

numai de bine sa ne auzim..
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 25th, 2009, 9:04 am

Ce intelegi prin "imbracat"? Ca eu biban mare dar fara cocoasa n-am prea vazut.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 25th, 2009, 9:10 am

Gerula scrie:Ce intelegi prin "imbracat"? Ca eu biban mare dar fara cocoasa n-am prea vazut.

deci sa o luom in ordine eu biban mai mare de 250gr nu am prins dar asta parca era cernobal asa nu stiu sa-ti zic cam 20 de cm si
arata "suplu" ziceai ca-i clean :D si bataios in draci...
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 25th, 2009, 9:40 am

Esti sigur ca era biban? :D Sa nu fi fost salau vargat (Stizosteidon Volgense). :lol: Asta n-are canini, are prima dorsala portocalie si e fusiform etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 26th, 2009, 7:39 am

biban era :P

sa revenim la subiect , aseara o iesire fulger pe arges la 1 decembrie... dupa MREANA... teapa asta e mai incercam...
tre sa prind si eu macar una:P ;) nu ma las sant tare:))
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde pupu pe Mai 26th, 2009, 4:44 pm

Ieri am fost in zona Adancata si apa a inceput sa arate intradevar mai bine . M-am intors prin Gagu ( ce stiuca se prindea acolo acum 20 de ani), am uitat sa spun ca am trecut si printre baltile de la Maia ,apa arata ca dracu, la Petrachioaia pescari unul linga altu. Am scurtat prin MOara Domneasca (de obicei ocolesc Afumatiul ,Colentina si Fundeniul eu locuind in Titan) si acolo erau ceva pescari dar nu am oprit.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 27th, 2009, 8:47 am

In zona Adancata nu cred ca am pescuit vreodata. Are Neajlovul vreo confluenta pe-acolo?
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Mai 27th, 2009, 6:22 pm

Prahova are confluenta cu Ialomita ,de la Adancata pina la Patru Frati sunt locuri f. frumoase si a inceput sa apara si pestele caci Prahova nu mai e atat de poluata.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 27th, 2009, 6:59 pm

Stai asa, la care Adancata te referi? :D
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Unde pescuim