Tin minte ca intr-o vreme aparea un anunt a lui Iliuta Goean , pt. o vacanta in Delta , la vremea respectiva , am calculat cu vreo 150-200 euro in plus de caciula , aceasi perioada in Insulele Canare , avion including , licenta de pescuit , mai putin barca si ghid , insa tinind cont de unele particularitati , nici nu ai nevoie asa mare ca in Delta . Nu stiu acuma , insa acum doi ani un apartament in Graciosa se inchiria cu 50 de euro pe zi ( bucatarie , dus , aragaz plus cuptor la discretie -- important pt. gatit capturile ) , la 4 persoane vinea 12,50 de caciula . Avantaju teribil care il ai , din punctu meu de vedere , ca poti pescui in jurul insulei absolut unde vrei si la ce ora vrei , avantaj pe care il ai in putine locuri de apa dulce , unde tot timpu esti ingradit de tot felu de faze obtuze .
Daca scazi transportu ( nici ala nu-i scump daca cumperi din timp ) rezulta ca iesi la un pret bun , comparat cu cei in tara .
Evident , renunti la cumparat bilete prin agentii , hoteluri unde sa-ti duca bagaju , mai mininci un meniu , mai faci o mincare , dejun la pat daca ti-l faci singur