de didel_pro pe Octombrie 15th, 2009, 5:15 pm
Acum apa creste usor,la jumatatea insulei cama-dinu pe malul romanesc sa format la mijlocul ei, pe brat mort, un loc unde cred ca sa strins tot rapitorul(apa de 0,5- 2 m,alge,alea,alea).Am vazut stiuca mare prinsa de locanici la oscilanta!Sunt locuri putin umblate.Daca vremea tine cu noi este bine sa dai o raita!Locatia ..la ultimul semafor (giurgiu),dreapta (zimnicea),in slobozia de la intrare al 3-lea drum stinga se ajunge pe dig(bariera),inainte se trece de statia de pompe,apoi pe stinga digului sunt niste casute(porcari),de acolo dupa 300 m pe rampa stinga ,drumul duce la loicul faptei!Daca ploua sau este ud va rog nu intrati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps daca vrei totusi sa iti faci mina......de la semafor in jos spre pod(port),inainte de pod dreapta.............inainte si dupa silozdreapta peste calea ferata si te duce drumul............biban(rar dar imbracat) si ...mirle fara numar!
ps te rog fara "nea"..cu toate ca miine ma duc sa sarbatoresc 40 de ani de cind am terminat liceul(a 2 sarbatoare cu cei de "afara"),noroc cu recesiunea...ca altfel erau "la treaba"!