Noutati Dunare (fara Delta)

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Re: Noutati Dunare (fara Delta)

Mesajde didel_pro pe Martie 8th, 2009, 6:09 pm

Nu frate, nu te controleaza de la circa, te controleaza, de la circulatie !(politia fluviala)!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 8th, 2009, 6:18 pm

Am inteles ideea :D. Barca e inmatriculata? Putem merge daca nu vii si tu? (motor am eu, dupa cum am zis).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde didel_pro pe Martie 9th, 2009, 6:27 am

Da ,frate are .....buletin de bucuresti!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Martie 23rd, 2009, 12:11 am

noutati:sambata vremea nasoala rau cu viscol si tot tacamul apoape imposibil depescuit=pauza
duminica:opus,soare,cald,nici adiere de vant pana pe la 4.rezultat:un atac nefinalizat(shad cu urme de dinti),o urmarire pana in mal dar asa de dragu de plimbare(salau cam la 1 kg) si un salau scos pe mal(putin peste 1 kg)
apa este foarte rece si cred ca ink sunt amortiti.daca o tine bine sapt asta weekendu viitor sunt pe ei.plec doar daca se incalzeste apa in jurul temp de 8 grade(ieri erau 4 in apa)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 12:16 pm

Nu stiu pe unde-o fi taicanoe, ca el pescuieste mult in zona aia si cred ca-ti mai putea spune cam pe unde a inceput sa mearga.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 23rd, 2009, 2:41 pm

:lol: la pescuit dar nu la Dunare.
Am facut Duminica trecuta (15 martie) o plimbare in zona Bazias ... apa mare, tulbure rau si doua tentative de salau - ceva sub 500gr. - trimisi sa mai creasca.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde BygDaddy pe Martie 23rd, 2009, 6:09 pm

Bazias e cam departe de mine(aprox 180-200 km)
am uitata niste mici detalii:pf1 deverseaza in prostie,au golit lacul,se pregatesc de viituri.pe viaducte e foarte jos apa de mult nu am mai vazut asa
tiganas la fel sunt deschise toate portile se deverseaza la greu(pacat ca nu deschid macar 1 vara sa ii dea putina apa oxigenata)
pf2 la fel un curent puternic si apa foarte tulbure.exista o parte buna si cu criza asta nu mai circula asa multe vapoare si nu ecluzeaza astia mult.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Iulie 19th, 2009, 2:03 pm

saptamana trecuta(abia acum am reusit sa postez) pe Dunare:o multime de atacuri cateva shaduri pline de taieturi fine.un prieten a scos pe mal 2 starpi(300-400g cu indulgenta)care culmea au intrat pe un mann's din ala portocaliu de 8 cm.si la mine bineinteles ca numai atacuri(cu toate ca am incercat o gramada de shaduri si de 4 si de 6 cm).o precizare:atacurile au inceput sa apara undeva in jurul orei 21:30.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Iulie 19th, 2009, 11:22 pm

Asta-i una din situatiile clasice in care pestele pune botul in sila :D . Cea mai simpla solutie e sa pui o ancora mica mai spre coada shadului/grubului.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Iulie 21st, 2009, 4:02 pm

ma bagam sigur la combinatii din astea daca observam sau banuiam ca trage si peste mai mare.asa la starpi sa ii intep si dupa aia sa ii eliberez nu se merita osteneala.io am tot sperat ca macar taica-sau sa vina prin preajma dar se pare k nu a vrut.o situatie asemanatoare am patit si in toamna.tre sa mai fac cateva expeditii sa vada unde migreaza ala mare ca poate ca pe zona aia nu ii place sa stea.am un prieten care tocmai si-a luat un caiac si ink se acomodeaza cu el.pe viitor o sa facem ceva iesiri poare reusim sa il gasim pe undeva ca de pe mal unele zone sunt inaccesibile
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Iulie 21st, 2009, 8:31 pm

Sa stii ca muscatura de salau mare e de multe ori foarte delicata. Mai degraba strapii mici se reped de nebuni si se inteapa singuri.
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Iulie 23rd, 2009, 4:08 pm

am presupus ca nu erau si mai mari deoarece la recupererile pe care nu sinteam muscatura ii vedeam cum se apropie de mal.si nu reau mai mari de 2 palme.de multe ori ii aduceam si cu coada de la shad in gura
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Iulie 23rd, 2009, 4:14 pm

Pe baltile astea din jurul Bucurestiului, in special vara, strapii astia mici se reped de nebuni. Daca simti ceva zvarcolindu-se violent la capatul firului, inca inainte sa intepi, in 99% din cazuri e un pix.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Octombrie 12th, 2009, 12:19 pm

Ieri am fost dupa crap la cama-dinu.Localnicii o"ologeau"pe stiuca(3-4 oca)si avat.....eu de!?....este ff importanta cota,am pescuit de multe ori la spinn si nimic.Este o problema ca: daca ploua, nu se poate intra!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 14th, 2009, 3:59 pm

didel_pro scrie:Ieri am fost dupa crap la cama-dinu.Localnicii o"ologeau"pe stiuca(3-4 oca)si avat.....eu de!?....este ff importanta cota,am pescuit de multe ori la spinn si nimic.Este o problema ca: daca ploua, nu se poate intra!

sefule cum e dunarika .... scazuta ? murdara? etc

ms
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 14th, 2009, 5:41 pm

inainte de codu asta galben pe la severin era foarte scazuta.probabil acum o sa mai creasca cotele si o sa vina si murdara
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde taicanoe pe Octombrie 15th, 2009, 1:24 pm

daca va fi un pic de viitura se va mai curata si "iarba" si poate ca o sa inceapa sa merga si rapitorul mai bine ...
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde didel_pro pe Octombrie 15th, 2009, 2:04 pm

.."sefule"..dunarica are apa numai in partea dragata!....peste "de nici un fel".....in schimb pe EA...incepe sa miste...cred!?
ps din cauza de.....de..anul acesta am pescuit mai mult crap!...nu mi a parut rau!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 15th, 2009, 2:25 pm

va multumesc nea didele :P sa vedem poate dau o raita sambata ....
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Octombrie 15th, 2009, 5:15 pm

Acum apa creste usor,la jumatatea insulei cama-dinu pe malul romanesc sa format la mijlocul ei, pe brat mort, un loc unde cred ca sa strins tot rapitorul(apa de 0,5- 2 m,alge,alea,alea).Am vazut stiuca mare prinsa de locanici la oscilanta!Sunt locuri putin umblate.Daca vremea tine cu noi este bine sa dai o raita!Locatia ..la ultimul semafor (giurgiu),dreapta (zimnicea),in slobozia de la intrare al 3-lea drum stinga se ajunge pe dig(bariera),inainte se trece de statia de pompe,apoi pe stinga digului sunt niste casute(porcari),de acolo dupa 300 m pe rampa stinga ,drumul duce la loicul faptei!Daca ploua sau este ud va rog nu intrati!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ps daca vrei totusi sa iti faci mina......de la semafor in jos spre pod(port),inainte de pod dreapta.............inainte si dupa silozdreapta peste calea ferata si te duce drumul............biban(rar dar imbracat) si ...mirle fara numar!
ps te rog fara "nea"..cu toate ca miine ma duc sa sarbatoresc 40 de ani de cind am terminat liceul(a 2 sarbatoare cu cei de "afara"),noroc cu recesiunea...ca altfel erau "la treaba"!
didel_pro
trecut prin multe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Unde pescuim