de didel_pro pe Martie 11th, 2010, 9:58 am
Nu prea!,si...cit a fost frumos?....2,5 ore..in rest..."vai ..de noi"!In schimb la halau noaptea sa luat la pod in chiajna salau si 1-2 stiuci+rosioara!Eu unul am renuntat sa mai fac "valuri" contra "cetatenilor"!..am vorbit cu citiva(si pe ghiata..si);
"sunt vai mama lor"(somaj,familia,rate,intretinere..alea,alea)!!!!!!!!!!...daca astia...iau tot fmi-ul sa ia si ei tot pestele ca nu ma mai supar..."pe bune"....
ps cred ca spinnul..aici in sud va ramine amintire(chiar si EA,DUNAREA)...bibi+ceva clean(neajlov+ialomita+sabar)+o mirla, 2,
vorbesc de "natural"...."in rest traiasca :pasnicii"...cit or fi si ei!..cele bune
ps1...si sa sti ca nu am cazut in "melancolie blegoasa "..din cauza de...:senat si vreme!!!!!!!!Sa fim sanatosi.........
ps2...si ceva off..pe EA...pe "carari"la setca sa prins ca la "balamuc"..(zona...oltenita-giurgiu-aval)...crap+salau(cel mai mare la 8 kg)...asa ca!?...(numai la giurgiu, s au dat 150 de permise de industrial)!........ce tara!?...acolo "cetateni"vin cu 4x4....de ..sunt :"liber..........jefuitori"!!!!!...asta e...la ora asta "melancolia de primavara",nu se poate trata cu.."fiarta"!