Lacul Herastrau

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Lacul Herastrau

Mesajde Gerula pe Noiembrie 10th, 2008, 5:20 pm

Stiu ca poate sa para ridicol (avand in vedere ca in week-end parcul e la fel de plin ca un Mall), dar asta e o balta extrem de buna, care a tinut (si inca mai tine) somn, salau si biban.

Asadar, a mai pescuit cineva pe Herastrau in ultimii 2 ani? Care mai sunt conditiile? (taxa, abonamente, e sau nu voie din barca etc).
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Lacul Herastrau

Mesajde Dreamer pe Noiembrie 11th, 2008, 8:11 am

Stiam ca pe Herestrau e voie si din barca si taxa de pescuit era 50 RON (fara inchiriatul barcii)..
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 12th, 2008, 10:49 am

Cred c-o sa fac un drum pe-acolo zilele astea, sa ma lamuresc. Lacul ala chiar are peste.
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Noiembrie 12th, 2008, 3:11 pm

Dar e acopierit de apa :D, baga si tu info aici dupa ce vezi cum merg lucrurile, preturi rapitor/stationar, pescuit din barca etc :) sincer eu sunt interesat de niste lacuri prin jurul bucurestiului unde sa prind salau de fapt umbre de salau, nu am prins decat din gresala si vreau sa "invat" cat de cat care-i treaba cu el
ShokTu
trecut prin multe

Înapoi la Unde pescuim