Iesirile forumistice

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Re: Iesirile forumistice

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 12:19 pm

:lol: :lol: :lol:

Postand pe sectiunea asta, m-ai facut sa cred ca-i vorba de garla :lol: .

Daca targul o fi ca ala din primavara...
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Dreamer pe Octombrie 1st, 2009, 12:52 pm

Posibil sa fie cam la fel.
eu oricum nu merg numai pt targul in sine..mai am si altele pe acolo...
ramane de vazut ce o fi :D
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Mesajde pupu pe Octombrie 1st, 2009, 8:25 pm

Am fost eu astazi ,mai nimic nou . Oricum e un prilej de intalniri si schimb de impresi, si ma bucur ca anul asta au fost doua editi. Apropo reduceri semnificative la Sakura .

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 1st, 2009, 8:59 pm

Doamne ce reclama agresiva le mai faceau unii pe forumuri Sakurelor acum vreo 2 ani. :roll: Intre timp toti care si-au cumparat n-au nimerit cum sa scape de ele...
Gerula
Site Admin

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 1st, 2009, 10:59 pm

asa este.prin toate magazinele prin care ma duceam toti imi ziceau ca astea sunt viitorul.io refuzam categoric si uite ca nu am facut rau.de la inceput am avut o presimtire in legatura cu sakura.si acum daca mai intru in magazin si intreb de ceva bat de salau tot cu sakura sar pe mine si cu fazele de sesibilitate.
imi aduc aminte de o faza foarte tare de acu 1-2 ani de pe .ro cu un tip care intreba de sakura si multi useri ii dadeau rezultate pozitive numai cativa se ridicau si spuneau ca nu sunt niste bete extraordinare.si tipul nu a asculta si a comandat.si dupa vreo luna sau doua am si vazut ca dadea super oferta la un bat super tare de salau.va las pe voi sa ghiciti despre ce era vorba :lol:
PS scuze de off
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde fanelul pe Octombrie 2nd, 2009, 6:00 pm

Am fost azi la targ. Nu am fost in primavara deci nu am termen de comparatie pentru asta.
Organizare slaba, standuri saracacioase, preturi umflate.
Am luat totusi un vobler si 2 spinner-bait-uri pentru urmatoarea Delta.
Gerula, daca crezi putem schimba impresii pe alt topic....
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 2nd, 2009, 6:18 pm

Nici o problema.
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Octombrie 2nd, 2009, 9:05 pm

Betele Sakura sunt foarte OK sa stiti. Dar nu pentru salau. :lol:
Sunt bete pentru naluci dure tip vobler. Merg la crank, mici jerk-uri, spinnere si cam astea. Merg si la texas dar pentru bass, adica intre doua ape sau pe adancime mica. Nu pentru salau la jig.
V-au fost vandute de oameni cara v-au sfatuit prost si acum spuneti ca betele sunt proaste. Nu sunt de acord. :naughty:
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Octombrie 2nd, 2009, 9:18 pm

Am impresia ca supraestimezi grav numarul cumparatorilor de Sakura de pe acest forum :D :lol: .

Eu am avut o faza tare apropo de ele, tocmai cumparasem un Avid si am mers cu batul in mana la Mimteam sa cumpar un tub pentru el. La care nenea ala de acolo ma roaga sa-l las sa pipaie Avidul, imi explica semidoct ca "da in nas" batul, dupa care imi spune ce greseala am facut ca n-am luat de la ei un Shukan, ca e mult mai bun, mai sensibil, mai mai mai :lol: . L-am rugat sa-mi dea o minunatie de-asta de Shukan, l-am pipait un pic, si, fara exagerare, era sa ma buseasca rasul. Senzatia asta de "lemn mort" mi-a mai dat-o doar un Balzer facut special pentru voblere mari si rotative de la nr 5 in sus :lol: . M-am abtinut cu greu sa nu incep sa rad, dar cred ca ranjetul meu i-a stricat aluia ziua.

In general s-au fript cu Sakurele doar aia care cumpara dupa cum canta "galeria" de pe anumite forumuri.
Gerula
Site Admin

Mesajde pr3dat3k pe Octombrie 3rd, 2009, 8:02 am

Am avut si eu :angry-banghead: ....luate la indemnul unor binevoitori din magazinul respectiv ( norocul meu este ca le am luat la pret de depozit ) ...un trinis , un sucan si un rookie ... asa cum le am luat tot asa m am chinuit sa le vand . Intradevar sunt lucrate binisor , ma refer la estetica , si cum estetica nu prinde peste le am dat pe degeaba aproape ... :lol: :lol:

on topic : duminica iese careva pe undeva ?
pr3dat3k
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 3rd, 2009, 11:37 am

Eu sunt la o nunta in seara asta, depinde la cat ma trezesc maine :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Octombrie 12th, 2009, 9:02 pm

PPlec chiar maine in Delta dar deja ma gandesc la urmatoarea iesire.....
Gerula, vaporul ala mai este de actualitate?
Ma gandesc la o iesire forumistica cu ger sa ne crape dintii de frig dar sa ne incalzim inimile....
Studiem prohibitia pentru 2010 si povestim ce si cum facem.
Eu deja ma gandesc la niste icre de stiuca la 100Ron/kg care mi-ar ajunge aproape 6 luni.
Daca stau sa ma gandesc, toate iesirile "forumistice" au fost de 3-4 oameni care s-au nimerit sa fie in acelasi loc, la acelasi moment. E timpul sa facem ceva planificat, fara nunti, botezuri, musafiri and stuff.
Vorbim....
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde fanelul pe Octombrie 12th, 2009, 9:14 pm

PS: Ca tot m-am matolit.... As dori macar o iesire pe Neajlov unde sa povestim cu membrii forumului cale de 2 km, sa bem o cafea, o bere, pestele da-l dreaq ca tot sub apa este....
Am zis 2 km= 50mX40 indivizi rautaciosi inarmati cu ultimele scule si naluci de pe piata...
Pe bune, o iesire in Delta cu totii ar insemna mult pentru oricine.......
Experienta de viata nu te cauta, tebuie sa te expui pentru a capata
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2009, 9:26 pm

Eu am mai propus chestia asta de vreo doua ori, dar se pare ca pe criza lumea nu se prea inghesuie.

Am impresia ca ar trebui gandit ceva mai low budget pentru a avea succes de public.
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Octombrie 12th, 2009, 9:37 pm

Nu stiu ce sa zic...
Ma uit pe forum si tot vad discutii despre blank-uri Loomis, lansete Megabass si naluci de 30 Ron/buc....
Mai degraba e nevoie de hotarare. Mai stiu ca unii au ramas fara sursa de venituri dar stii ce? Ce face romanul cand ramane fara bani? Vinde 100 de dolari....
La o iesire de asta sunt 2 variante:
- suntem putini si atunci zicem ca "lasa bah, ca ailaltii vin data viitoare, concuram intre noi, bem o bere si suntem OK"
- suntem multi, "tragem la bete si unii fac de mancare si ailaltii pescuiesc
Tre gandit mai degraba ce avem de castigat sin asta decat cat pierdem....
Cel putin asa este in mediul de vin eu.
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 12th, 2009, 10:44 pm

mai frati forumisti,nu va descurajati.eu as participa cu drag la orice iesire forumistica mai alea ca vad ca si fanelul are inclinatii ca si mine cand nu trage pestele(gratar/bere/discutii).dar din pacate nu pot decat sa privest din coltul vestic al tarii si sa ma bucur pt voi ca puteti face ceva planificat.invitatii am la bucuresti si as veni dar pana pe 15 noiembrie trebuie sa stau cuminte si sa invat.poate reusesc sa ajung dupa dar o sa fie un frig de numai de pescuit nu o sa ne arda.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 14th, 2009, 3:55 pm

byg daddy cele mai frumoase iesiri le-am avut iarna trecuta cand nici dreaq nu iesea din casa :dance:

singuri pe baltoaca cu palinca de romanik sa ne incalzeasca inimile... ideea in sine nu este sa plecam cu sacul de cheste ci sa tragem si noi
putin aer curat fara miros de mititei si zgomote de indieni :D
si dupa ce tragi vreme de 2-3 ceasuri de bat si "navighezi" vreo 3-4km prin padure sa vezi ce te bucuri cand prinzi un putoi de clean zbarlit din cauza frigului :clap:

astea-s iesirile adevarate...
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Octombrie 14th, 2009, 4:42 pm

am avut si eu tentative iarna la copca dar e tare greu sa stii cand sa echilibrezi "antigelul" :D .si mai greu e sa gasesti un sofer care sa mearga ca ala stie ca nu are voie :lol:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Octombrie 14th, 2009, 5:50 pm

Pana la Delta la zero grade eu zic ca ar merge organizat ceva mai aproape, eventual pe vreun lac mai putin batut din zona (de ex Golesti :D )
Gerula
Site Admin

Mesajde fanelul pe Octombrie 19th, 2009, 10:09 pm

Uite ce am gasit pe alt site:
http://www.rapitori.ro/forum/viewtopic.php?t=9315
Nu zic ca este o mare oferta ca si pret dar cum vad ca ne rezumam la cativa "hotarati:..
Eu tot la cantonul meu as trage dar cum vad ca nu sunt doritori......
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Unde pescuim