Ghiroda(TM)

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Ghiroda(TM)

Mesajde BygDaddy pe Aprilie 25th, 2009, 10:35 pm

am inteles de la un prieten ca sunt niste balti cu plata in care ar fi stiuk.stie cineva ceva detalii.multumesc anticipat!
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Re: Ghiroda(TM)

Mesajde Gerula pe Aprilie 26th, 2009, 12:21 am

Poate taicanoe sa stie ceva.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jedi pe Aprilie 26th, 2009, 6:21 am

Baltile ..cred ca-i una singura.Mai sint mici ,razlete si ale nimanui. E blocul ala mare pe Calea Sagului la intersectia cu tramvaiul 7. Din coltul dinspre Metro al blocului,se face o strada ce te duce direct la balta.Dupa ce treci de niste blocuri mari,inainte de a intra in sat,faci stinga pe linga primele case si ai ajuns.E de dimensiuni respectabile si a fost singura de care s-a ocupat cineva vreodata.Demult de tot am fost prin zona cu alte treburi dar niste vecini mergeau la crap si caras parca.Nu stiu nimic despre stiuci.Poate toate astea le stiai deja si tu.. :lol:
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde taicanoe pe Aprilie 26th, 2009, 12:00 pm

Bine ca a raspun Jedi pentru ca eu nu stiu nimic mai nimic despre baltile din jud Timis ... doar cate ceva despre raurile Bega si Timis pe unde din pacate ajung tot mai rar.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde BygDaddy pe Aprilie 26th, 2009, 8:38 pm

multumesc de raspunsuri! de stiuci stiu de la un om care a prin acolo la spin.din pacate din cate am inteles nu sunt foarte mari dar merita o incercare mai ales dupa o gherla pe timis :oops:
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Aprilie 26th, 2009, 8:40 pm

Jedi daca tot vad ca mai cunosti,de canalul de la Cenei ce stii? k io am auzit ca merita vizitat.
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Aprilie 26th, 2009, 10:13 pm

BygDaddy scrie:Jedi daca tot vad ca mai cunosti,de canalul de la Cenei ce stii? k io am auzit ca merita vizitat.
De ala nimic nu stiu :oops:
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Nelutu pe Aprilie 30th, 2009, 6:36 pm

Ati confundat baltile, Chisoda cu Ghiroda!! Ghiroda este cea de-a doua locatie deschisa a Pescotimului, dupa Sacos, au rapitor in ambele locatii. Ptr. detalii uitati aici : http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.6 ... 3&t=h&z=12
Aceasta este locatia numita Sacos, rapitor sunt in cele doua balti din spate si aceasta : http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.7 ... 7&t=h&z=13
este locatia numita Ghiroda, dupa numele satului. Rapitor este in ambele balti mari, cu un plus la sanse de a prinde mai bine stiuca si somn in prima balta, cea mai trapezoidala, pe latura cea mai ingusta, unde se alimenteaza cu apa baltile din Bega.
Nelutu
membru nou

Mesajde Jedi pe Mai 1st, 2009, 1:52 am

http://maps.google.com/?ie=UTF8&ll=45.6 ... 3&t=h&z=12 Eu la asta ma gindeam cind am auzit Ghiroda,daa....mintea mi-a fugit la Chisoda.. :mrgreen: semn ca imi trebuie upgrade la hard.. :lol: .....In a doua balta de la Sacos ,acum 7-9 ani, era o puzderie de bibani inimaginabila. Daca nu s-a gasit vreun cap sec sa le faca felul, ar trebui sa fie paradisul pescarului de biba.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Iunie 27th, 2009, 7:05 pm

in cautare de noi zone de pescuit in preajma Timisoarei am ajuns pe bega la intrarea in sanmihaiu roman si am fost tare dezamagit de ce am vazut.apa avea o coloratie neagra si putea de parca se deversa undeva aproape apa menajera.nu cred ca poate ceva trai in asa ceva.am continuat drumu in cautarea canalului cenei despre care auzisem de cateva luni.si intr-un final am reusit sa il gasesc.canalul este la 3-4 km pe camp la iesirea din comnua/satul cenei.vreau sa spun ca daca nu avetzi o masina cu ceva garda mai sus sa nu incercati sa mergeti.am dat de cateva ori cu ea de pamant da grav de tot si era sa raman inpotmolit de cateva ori(plouase cu 2 zile in urma+am mers cu o laguna care in nici un caz nu a fost gandita pt asa ceva).da in fine dupa nush cate chestionari prin sat am ajuns si la canal.din info de pe mal canalul a fost curatat acum 2 ani iar vadul e lipsit de orice structura.sa aproximez 8-9 m latine si lungime cred ca are cel putin juma de km(nu ma pricep deloc la aproximar deci pot sa ma insel)are o zona mai lata si o zona mai ingusta si nu am apucat sa merg mult deoarece am ajuns destul de tarziu.malul era plin de stationaristi(din cate am vazut ciortan si caras la juma de kil).am plimbat ceva linguri si shaduri prin apa fara nici un atac.din info ar fi stiuca si in anii trecuti s-a fi prins si salai peste 3 kg.tot din sat am aflat ca e posibil sa fie braconat de "elementele" din zona.spre seara se vedeau atacuri pe luciul de apa(avatei sau stiuculitze?).de mers poate o sa mai incerc dar spre toamna si sa vad de unde fac rost de ceva mai inalt :D
de incercat am incercat si pe timis dar in 2 ore nici un atac(si am fost 3).bega veche destul de scazuta.cred ca o sa incerc sa fac expeditii pe mures poate gasesc ceva locuri ca asa nu mai merge :?
BygDaddy
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Iunie 27th, 2009, 7:44 pm

Asta e genul de loc care poate tine stiuca relativ mare (+3kg), daca nu se baga plase/curent.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Unde pescuim