Canale de irigatie

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Canale de irigatie

Mesajde pupu pe Noiembrie 19th, 2009, 8:52 pm

Anul asta m-am departat din ce in ce mai mult de Bucuresti, numai saptamana asta am fost in 3 locatii la peste 200 km . Printre altele am redescoperit pescuitul pe canale de irigatii , cu chiu cu vai mai rezista cateva care mai tin ceva stiuca .Din pacate sunt braconate si pescuite intens de catre loclnici care retin tot ce prind. Ieri am fost pe un astfel de canal , am ajuns pe la 3 PM si erau ceva localnici care dadeau cu pestisor ,fiecare avea cel putin 3 lansete, am prins doua buc ,una spre 1,5 kg. La eliberarea uneia am fost luat la misto ,mi s-a spus sa ii fac si freza daca tot ii fac poza, le-am spus si eu ceva cu pedofili , nu stiu sigur daca au si inteles. Am fost de trei ori pe acest canal si am prins de fiecare data, am mai fost si pe altele, mult mai departe si cum necum am prins , sunt curios daca mai da cineva pe astfel de locati .

numai bine...
pupu
trecut prin multe

Re: Canale de irigatie

Mesajde Gerula pe Noiembrie 19th, 2009, 9:57 pm

Ma mai incerca pe mine sportul asta, dar anul asta chiar n-am avut timp.

Problema, cum spuneai si tu, sunt localnicii. Dupa ce se afla ca un canal tine stiuca, in cateva luni nu mai raman decat pixurile de 10 cm.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde BygDaddy pe Noiembrie 19th, 2009, 11:05 pm

asa am inceput eu pescuitul cand eram mic nici nu mai stiu cati ani au trecut.pe astfel de canale dadeam cu pluta de cocean si niste ace dupa carasei.era nebunie.dar dupa ce au furat nebunii tot ce se putea fura din irigatiile tarii nu au mai bagat apa.imi amintesc ca era plin de stiuculite si chiar ma rugam sa nu imi intre un astfel de peste ca stiam ca pierdeam acu.pe vremea aia dadeam cu bat facut din alun iar la capitolul dotarii eram cam pe 0 tot timpu

nu cred ca te ajuta cu ceva povestea mea dar am un prieten de la bucuresti care mi-a povestit de astfel de canale departe de bucuresti prin nush ce padure.mi-a aratat si niste capturii si am ramas cu gura cascata.se bate in piept ca pe acolo nu e tipetenie de om.partea nasoala e ca daca da o ploaie trebuie sa ai masina solida sa iesi de acolo.
si aici langa timisoara e un canal cenei de care am si intrebat.am reusit sa ajung pe el si intradevar canalul are potential dar din cate am inteles mai baga localnicii plasele si in plus se pescuieste cu gramada in zona.zici ca esti la concurs.stau unii peste altii nu ai loc sa arunci un vobler.si mai intra cate o stiuca asa din an in paste
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde pupu pe Noiembrie 20th, 2009, 8:40 pm

Pai aici e smecheria , in doua dintre canale apa intra in permanenta si localnicii nu pot sa o extermine,din pacate nu apuca sa creasca prea mare (cu toate astea cu putin timp in urma s-a prins una care avea dupa parerea mea cam 5kg, si spre oftica loclnicilor care dadeau cu toti la pestisor a fost prinsa la lingura de un pusti care din pacate nu a eliberato) caci cum am spus, cei din zona sunt zilnic pe ea.Si eu stiu mai multe canale si balti in padure la care se ajunge f.greu, cu toate astea sunt plasuite intens,in schimb destul de aproape de Bucuresti mai sunt doua care tin stiuca frumoasa , la una mai vin localnicii caci se poate da de pe mal dar la cealalta nu prea vezi pe nimeni caci tre sa dai doar din barca.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 21st, 2009, 2:57 am

Organizam ceva cu barca pe ala mai greu accesibil?
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Mai 4th, 2010, 11:24 am

Tocmai mi-a venit o idee :D. Canalele de genul asta au regim de ape publice, pe care se aplica ordinul referitor la prohibitie?
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Mai 4th, 2010, 11:39 am

Cred ca da dar daca vrei sa te lamuresti cauta in legea 317/2009 definitia "bazinelor piscicole naturale".
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Înapoi la Unde pescuim