Bicaz

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Bicaz

Mesajde ShokTu pe Decembrie 8th, 2008, 10:12 am

As dori si eu cateva info despre pescuitul pe lacul Bicaz daca doreste cineva sa ma ajute :)
Perioada in care este voie speciile care se prind ( ma intereseaza mai mult clean si pastrav ) daca in perioada asta este lacul inghetat, daca se pot inchiria barci , orice informatie o considerati utila.
ShokTu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti

Re: Bicaz

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2008, 10:14 am

Cand ajungi acolo?
Gerula
Site Admin

Mesajde ShokTu pe Decembrie 8th, 2008, 10:15 am

:) ma gandeam undeva prin ianuarie sau poate chiar acum de sarbatori, de la mine la tara sunt circa 60 de km pana la lac :D iar de sarbatori cred ca fac o plimbare pana in moldova la bunici, daca nu, in ianuare aproape sigur fac o iesire de cateva zile o saptamana :)
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Laurentiu pe Decembrie 8th, 2008, 1:55 pm

acum doi ani... de florii...
am pescuit de pe pastravaria plutitoare a lui romsilva
pescuit mai ciudat ca ala...never forever...
pastravul mainca la 12 metri adancime... brusc urca la 9.... pluta culisanta...si ca momeala...tineti-va bine....
cocolos de paine frecat cu galbenus de ou...ce rama, ce viermusi..ce pestisor....
si doar noaptea...intre 21 si 3 dimineatza... se luau frecvant ex la 4-500 de grame...rar...aproape la kil...
ziua spalat voblere si rotative o zi intreaga,... nimic
ciudat, ciudat, ciudat!
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2008, 1:57 pm

Pai asta era de postat la ciudatenii mai :lol: :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Decembrie 8th, 2008, 1:59 pm

jur ca nu exagerez un milimetru!!!!
e de postat si colo..si colo..ca pe soktu il interesa bicazul...
mai erau unii pe mal...dar prindeau rar...2-3 pastravi pe zi...si cativa cleni...pardon..clenishori/...
dar cu rama si viermusi la pluta.... nu spinn...
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde ShokTu pe Decembrie 8th, 2008, 4:32 pm

Hmzzz, in cazul asta cred ca o sa imi fac de cap o saptamana in alta parte :( .....am zis sa impusc 2 iepuri dintr-un foc si vizita la tara si pescuit pe bicaz :), oricum la tara ramane optiunea moldova si siretul :) iar pentru o iesire la munte cu pescuit cred ca o sa optez pentru un alt mare lac de acumulare :D si anume Colibita :) sper sa ajung acolo pentru vre-o saptamana prin ianuarie februarie :)
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 8th, 2008, 5:15 pm

Despre Colibita am auzit lucruri bune.
Gerula
Site Admin

Mesajde blackmamba pe Decembrie 8th, 2008, 5:27 pm

Vara asta am fost in port Bicaz pe restaurantul plutitor ,am vazut ca se prindea pastraviori la rama subtire .

Am intrebat daca pot sa dau si eu si mi s-a spus ca numai daca sunt cazat acolo :think:

Am plecat mai departe intr-un golfulet si am dat cam 1ora eu si pustiul meu cam cu de toate , rotative , oscilante de la Berti , voblerase si gume . Apa era foarte limpede . Am avut o singura urmarire , un bibanel ametit la un grub alb cu coada rosie . In schimb antren, voie buna, manele ,urlete si alte marlanii la greu . Mizerie foarte multa.

http://www.youtube.com/watch?v=7uVXRXeMhXk&NR=1

Enjoy!!
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde ShokTu pe Decembrie 8th, 2008, 5:51 pm

@blackmamba
Mi-am reamintit ca traim in romania, iti multumesc pentru cana de apa rece aruncata peste fata, m-ai scos din starea de visare :( , am mai auzit din terte parti ca situatia pe bicaz sta ca in acel clip de pe youtube dar parca nu imi venea, si inca nu imi vine sa cred ca romanii nostrii pot face asa ceva mai mare rusinea.....si daca nu am avea o tara atat de frumoasa poate ca nu ar fi atat de rau, in schimb...... suntem mult mai rai decat tiganii macar aia sunt mai putini si implicit mizeria care o lasa este mai putina, cinste lor manelistilor si romanilor pentru care o iesire la iarba verde inseamna sa lase cat mai mult gunoi si sa strice cat pot de mult, cultura asta domne e lucru mare.
Aplauze pentru cei care stiu sa aiba grija de tara noastra si care nu ne lasa sa uitam ca printre noi inca se mai gasesc specimene de homo erectus cu toate ca si simpla lor comparatie omul primitiv poate fi considerata o jignire, o insulta adusa omului primitiv binenteles.
:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Va multumesc pentru informatii si va doresc fire in drill si ape cat mai curate.
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Decembrie 8th, 2008, 6:51 pm

Frate, cel mai bun bicaz, este ,prutul!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Nelutu pe Decembrie 8th, 2008, 7:48 pm

Si Siretul!! Eu dau pe Siret, in concediu, mult mai sus de zona Neamt( adica-n Bt.) si zic ca se merita incercat Siretul are clean la greu, avat, salau si stiuca! Totul e sa nu inghete pana ajungi in zona, dar si atunci poti da la copca, o bibaneala nu cred ca strica nimanui! ;) :lol:
Nelutu
membru nou

Mesajde ShokTu pe Decembrie 9th, 2008, 9:04 am

Eu nu am mai dat pe siret de cand eram mic :) oricum nu mai cunosc locurile, nu stiu ce se ai intampla de inghetat nu cred ca o sa se intample prea curand :) eu sper sa ies la sf lunii asteia .
ShokTu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 13th, 2008, 11:09 am

Siretul tine peste la greu, eu zic sa-i dai o sansa :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Unde pescuim