baile herculane raul cerna info

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

baile herculane raul cerna info

Mesajde mayer_maryus pe Martie 11th, 2009, 8:28 pm

m-ar bate gandul sa ajung pe la herculane dar nu stiu daca se mai prinde ceva pe acel rau, care se numeste parca cerna ...
pt cei care cunosc locul rog sa-mi dea si mie cateva sfaturi pt a avea si o partida de pescuit reusita de clean :)

ms astept raspunsuri cu mare interes :clap:
dau si de beut:)
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Re: baile herculane raul cerna info

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2009, 10:28 pm

Pe Cerna sigur se prinde peste, cred ca Taicanoe stie bine zona.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde mayer_maryus pe Martie 11th, 2009, 10:39 pm

poi astept sa intre "batranii" din acea zona cu experienta
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde taicanoe pe Martie 12th, 2009, 11:54 am

Din pacate nu prea stiu multe amanunte despre Cerna. Nu prea pescuiesc la pastrav iar daca merg pana la Herculane mai bine mai merg un pic si pescuiesc la Dunare. Pe Cerna poti pescui clean si pastrav.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde pupu pe Martie 12th, 2009, 8:47 pm

Acum trei ani am fost doua zile pe Cerna ,mai amonte de Herculane ,parca la prima acumulare . Am stat cu cortul in curtea unuia care avea locul chiar pe o latura a lacului , am prins clean in nestire ,pastrav nici urma.

NUmai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Martie 12th, 2009, 10:11 pm

multumesc pt detalii
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde mayer_maryus pe Martie 16th, 2009, 8:51 am

bunn am venit de la herculane... sa incepem cu primele pareri....:
-de la herculane in aval, obligatoriu nu te mai uiti la rau , eu ziceam ca neajlovu' are peturi ,gunoaie si alte lucruri "necivilizate" pe mal si in apa..
dar sa vezi aici pe cerna ce frumos stau chilotii sparti si tot ce vrei tu prin apa de-ti vine sa versi, peturile sant intr-o adevarata armonie cu albia raului ,
dar toate astea nu se puteau intampla fara ajutorul primariei ... "va multumesc" f.... gura de nenorociti ,
Primaria orasului herculane au fct groapa de gunoi la al 2-lea pod in aval pe raul cerna, si cum creste putin raul cum se goleste groapa , totul e ecologic ...

bun pana aici prima impresie foarte buna despre herculane...
ma cazez intr-un mic paradis si incep cu plimbarile pe rau pana in primul baraj, locuri frumoase dar apa cresuta si tulbure.
de dat la peste nici nu s-a mai pus problema apa ave undeva la 1-3grade iar apa de zapada era in proportie de 30-50%
poate la vara ar merge cleanul...
pacat de zona ca si-au batut joc de ea, dar asta este scumpa noastra Romanie....

numai de bine
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Martie 23rd, 2009, 11:10 am

sus la baraj ai fost? macar asa in vizita trebuia sa te duci! io nu sunt pescar de apa de munte(clean si pastrav-specii pe care nu le-am prins niciodata) dar la cum arata zona io zic ca e promitator la clean
stiu ca am vazut asta vara o emisiune la televizor cu unii care s-au dus si au dat din niste hidrobiciclete susu la baraj pe cerna la musca si prindeau cleni in draci(nu mari,cred ca cel mai mare avea 300 de grame)
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde taicanoe pe Martie 23rd, 2009, 2:42 pm

nu mari,cred ca cel mai mare avea 300 de grame)
un fel de obleti maricei :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde mayer_maryus pe Martie 23rd, 2009, 3:53 pm

man de plimbat m-am plimbat pana la baia de arama? sau ceva de genul adica mai aveam putin si ajungeam la petrosani:D
e superba zona pacat ca-i locuita :doh:
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde BygDaddy pe Martie 23rd, 2009, 5:36 pm

@taicanoe pe mine ma mira ca sunt totusi cleni in zona aia ca acolo vara e plin de grataristi si se face o mizerie,toata lumea arunca gunoiul acolo si nu e nimik organizat sa colecteze.cel putin anul trecut nu era.interesant e ca vara primaria taxeaza pe toti turisti din zona,sincer nici nu stiu pt ce? propabil pentru parcare ca in rest nu stiu daca ofera ceva servicii pt banii aia.
@mayer din cate ztiu ii zice barajul de la km 5,si daca ai ajuns la baia de arama nu cred ca ai mers pe acolo.la intersectia la care ai facut la dreapta(cum urci de la herculane se face o intersectie-la dreapta pt baia de arama si in fata se urca sus).am citit pe alt forum era cineva din zona care mergea pe cerna dar sus.daca mergi spre baraj si continui drumu ajung intr-o zona care nu e foarte frecventata de turisti foarte aproape de limita CS cu judetiul Gorj.din cate am inteles acolo e curat dar cerna e mai mica si mai exista pastravi.sper k nu m-am inselat cu indicatiile rutiere.
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Înapoi la Unde pescuim