Ape fara acces

Locuri bune pe balti, garle, rauri, lacuri, Dunare, Delta si, de ce nu, Marea Neagra

Ape fara acces

Mesajde Jedi pe Aprilie 5th, 2010, 3:13 am

In Romania ,cu exceptia a foarte putine locuri, toate malurile erau accesibile chiar si in interiorul oraselor..Drumuri de acces peste tot, mai bune sau mai rele....posibilitate de parcat fara probleme,aproape peste tot..Booon...Aici e tare frustrant.Am senzatia ca sint soarecul din labirint care merge dupa cascaval :evil: ...Toate malurile sint terenuri private iar unde nu-i proprietate si esti aproape de riu sau lac , ca prin minune drumu e flancat de santuri adinci sau parapeti..M-am plimbat de-a lungul anilor foarte mult pe o raza de vreo 150 km in jurul Montrealului si peste tot e problema asta.Azi am mers mai bine de jumate de ora pe ambele maluri ale unui riu apetisant,foarte incet ,special pentru ochit viitoare locuri dar am vazut doar vreo 3 locuri pentru lasat masina, care nici alea nu pareau destinate opririlor..Partea proasta e ca deja am lasat mult in spate ultimul orasel si tot gaseam case ciorchine ,toate pe malul apei...Sint curios daca in alte tari europene sau SUA e setea asta de a fi cool sau legea permite ocuparea malului?
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Re: Ape fara acces

Mesajde Gerula pe Aprilie 5th, 2010, 9:50 am

Prin Europa civilizata sunt, in general, definite zone de protectie pe malurile raurilor. In zonele astea nu se poate construi. Sigur ca raman cele construite in trecutul mai mult sau mai putin indepartat, dar nu cat sa ocupe maluri pe zeci de kilometri.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Înapoi la Unde pescuim