TOTZI AM TRECUT PRIN ASTA...

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

Re: TOTZI AM TRECUT PRIN ASTA...

Mesajde radu_bug pe Noiembrie 29th, 2008, 2:00 pm

palinca vs cognac frantuzesc - le prefer pe amndoua cu deosebirea ca fiecare din ele se bea cu altcineva . palinca se bea cu prietenii ( chiar si pe balta ) iar cognacul francez il prefer in compania unei dame dragutze ( eventual sotia :D ) . de regula dupa cognacul frantuzesc urmeaza sarutul frantuzesc :romance-lips:
radu_bug
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2008, 6:21 pm

Dady, eu chiar sunt curios de rubezienele alea :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde dadylures pe Noiembrie 30th, 2008, 8:52 pm

mai frate Gerula, nu stiu eu cat esti tu de interesat de rube, dar sunt de acord cu tine ca topicul a cam statzionat. Ar trebuii activat unpiculetz... asa-i?
Acum stau la Tv sa vad ce drac se alege de tzara asta, pe mana cui mai ramane...m-am saturat de hotzi si de hotzii pana peste cap... asa ca numa la rube nu-mi sta gandul... hai ca o activam noi cunva. Numa tre sa am si ceva chef sa fac acest lucru... Astept sa-mi spui ca" pofta vine mancand" asa-i?
dadylures
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 30th, 2008, 10:25 pm

DadY,tara, a,ales,banuiesc ca si tu!?Asa ca,spune ne, te rog cum vezi tu acest stil de pescuit ,pe care eu unul (din ce am vazut)il,consider un pic "greoi",daca pot spune asa!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 1st, 2008, 3:03 pm

Dady, mai ai cumva postul ala mare, frumos si interesant (fara nici un fel de gluma, chiar asa era) la care deja apucasem sa-ti raspund aseara? Ca au fost niste probleme cu forumul si singura victima colaterala a fost taman postul ala :oops: .
Gerula
Site Admin

Mesajde dadylures pe Decembrie 1st, 2008, 3:29 pm

am observat ca a disparut... nu-l mai am. Am scris altul dar l-am salvat ca nu se putea posta pe site... stii tu... si acum nu stiu pe unde e. E altul mai prescrtat...cand dau de el il pun...
dadylures
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 6th, 2008, 6:34 pm

Posturile despre pescuitul cu rubeziana l-am mutat pe un nou topic, care poate fi gasit aici stationar-f7/pescuitul-cu-rubeziana-tehnici-echipamente-si-pont-t217.html
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Stationar