palinca vs cognac frantuzesc - le prefer pe amndoua cu deosebirea ca fiecare din ele se bea cu altcineva . palinca se bea cu prietenii ( chiar si pe balta ) iar cognacul francez il prefer in compania unei dame dragutze ( eventual sotia ) . de regula dupa cognacul frantuzesc urmeaza sarutul frantuzesc
mai frate Gerula, nu stiu eu cat esti tu de interesat de rube, dar sunt de acord cu tine ca topicul a cam statzionat. Ar trebuii activat unpiculetz... asa-i? Acum stau la Tv sa vad ce drac se alege de tzara asta, pe mana cui mai ramane...m-am saturat de hotzi si de hotzii pana peste cap... asa ca numa la rube nu-mi sta gandul... hai ca o activam noi cunva. Numa tre sa am si ceva chef sa fac acest lucru... Astept sa-mi spui ca" pofta vine mancand" asa-i?
DadY,tara, a,ales,banuiesc ca si tu!?Asa ca,spune ne, te rog cum vezi tu acest stil de pescuit ,pe care eu unul (din ce am vazut)il,consider un pic "greoi",daca pot spune asa!
Dady, mai ai cumva postul ala mare, frumos si interesant (fara nici un fel de gluma, chiar asa era) la care deja apucasem sa-ti raspund aseara? Ca au fost niste probleme cu forumul si singura victima colaterala a fost taman postul ala .
am observat ca a disparut... nu-l mai am. Am scris altul dar l-am salvat ca nu se putea posta pe site... stii tu... si acum nu stiu pe unde e. E altul mai prescrtat...cand dau de el il pun...