Stai linistit, ca Taicanoe cred ca-i lua la misto pe astia care se cred prea nobili ca sa recunoasca .
dadylures scrie:Bine, acum ma gandeam sa canalizam discutzia pe chestiuni de pescuit, ca poate am cateva chestii prin sacii mei de cunostiintze, chestii care poate ca unii vor sa le afle... nu?
In legatura cu afirmatzia ta, Gerula, stiu ca ai dreptate, dar asta e, intotdeauna gasesti dastia, sunt peste tot, ba unii sunt si deosebit de obraznici...enervantzi...eu consider sa le dam pace...siteul e facut sa functzioneze intr-un sistem echitabil si din tot ce se spune aici pescarul nostru poate selecta ce considera el ca e bine sa retzina. Cine se considera jignit de o astfel de discutzie e liber sa nu ne citeasca...nu?
Lasa-i Domnului, ca eu cred ca mai sunt f multe de discutat...asa ca...cine e cu noi, sa fie cu noi, ca nu-i va parea rau...astept opinii, pareri, contraziceri, etc si de la altzi cititori...nu este nici o rusine sa stii sa pescuiesti si in stilurile statzionarului...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator