ok asta am inteles. problema cea mai mare este la nadire, nu stiu cum sa o fac , teoretic stiu , practic nu am nici un rezultat cu nadirea
spun asta deoarece am nadit o data cu bulgari care contineau lut+ viermusi+ nada pt mreana dupa care in alta iesire viermusi ,
in alta cascaval + paine cu branza topita si nada pt mreana... rezultat a fost zero inclusiv la feeder
deci sa recapitulez un pic am aruncat la minim 10 m in amonte fata de locul unde pescuiesc si pana la urma am luat-o de unde am nadit pana in aval 50 de metri si rezultatul a fost 0

cel mai bine am luat mreana la montura clasica adica plumb simplu si acul dupa plumb la circa 30cm, dar nici una nu a sarit de 300gr , si aici nu ma invinovatesc decat pe mine deoarece nu stiu unde ar sta mreana mare

sau unde prefera sa stea fata de asta mica care am luat-o de la curent mare , in cascada, intre curenti , in gropane, etc....
deci sfaturi

ca sa iau o mustacioasa respectabila
G de obicei ma duc la mreana sambata sau duminika cand nu-mi permit sa stau mai mult de 2-3 ore la peste cu tot cu drum, iar argesul fiind destul de aproape
dau repejor o fuga pe el:) vb nu-i problema

Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.