Mreana la stationar

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

Re: Mreana la stationar

Mesajde pupu pe Mai 11th, 2009, 9:15 pm

Mersi..eram sigur ,pacat de locuri care sunt superbe.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 12th, 2009, 7:45 am

Dar in amonte de Lukoil care e situatia?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Laurentiu pe Mai 14th, 2009, 12:39 pm

amonte mai misca ceva in cele doua baraje...din pacate e plin de nemernici care retin pana si clenisorii sub 8 cm,,,,, romania, deh
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde pupu pe Mai 14th, 2009, 8:00 pm

Trec destul de des pe acolo si vad mereu o multime de pescari ,nu am oprit nici o data ,nu imi plac locurile ,e prea la lumina.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 15th, 2009, 8:42 am

Se ia si mreana acolo, sau numai clean pitic?
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Mai 16th, 2009, 12:17 pm

clean juvenil..i-as impusca dar nu am autorizatie la pedofili... de mreana nu am auzit vorbe...
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Mesajde Gerula pe Mai 17th, 2009, 7:41 pm

Urata treaba asta cu retinerea de clean juvenil. Sincer, pe mine chestia asta m-a socat rau la Vijelie, alminteri un pescar excelent. Cand l-am vazut bagand in traista de-astia palmasi, si mai ales cand s-a mai si ofuscat vazand ca eu ii eliberez, desi mi-i ceruse... :o :roll:

Justificarea lui era "oricum nu mai traiesc, daca i-ai scos din apa" :oops:
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Mai 18th, 2009, 6:52 am

Salut fratilor,cu prohibitia asta si cu "seceta"de pe morii,m am mutat pe arges ,vis-a-vis de posta unde intra in balta.Este 30 ron,merge si cu 10 ce mai ...........dar sa revin,la baraj la gradinari(unde merge un prieten la in wek.,sa luat la cascaval,bucati care eu credeam ca disparusera,dar si mai si ieri cineva a fost la 36 in amonte de pod ,gratar,manele,alea,alea,ii spusesem de gradinari si si a luat si 2-3 lansete cu nelipsitul cascavalsi!?9 buc ;4 peste oca asa ca !?,si inca ceva la gradinari pe partea cu pietrele acum 1-1/2 luna sa luat la viermusi cu cosulet scobar "tapan",toate astea referitor la "poluare" si "mrene"!
ps parerea mea (care nu se pune),cu toate gunoaiele si peturile de pe margine si nu numai:"calitatea apei" este mult mai buna decit atunci cind "industria si agricultura ",duduia sau bubuia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 18th, 2009, 9:04 am

Pai PET-urile n-au cum sa influenteze calitatea apei decat daca se aduna suficient de multe cat sa bareze cursul raului :lol:

Am vazut pod de PET-uri pe Sabar, iti sta mintea-n loc.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Mai 18th, 2009, 4:37 pm

Da frate pe un astfel de pod se string:(exemplul nu este "din carti),saltele ,covoare ,paturi,pempersi+si asta este nr.one,deversarea anumitor fose(si pe morii,sunt 2-3 ),de care nu se intereseaza nimeni.Este normal!?
Ps calitatea apei !!,inainte de 89;ingrasaminte "la greu",produse petroliere si multe altele ,astazi"nica",doar ce am vazut!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 19th, 2009, 8:43 am

Asta cu fosele de pe Morii ma face pe mine sa nu mananc peste prins acolo. Pe altii am auzit ca-i deranjaza cimitirul :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Mai 19th, 2009, 2:06 pm

Dar dunarea spala atitea orase,dar o balta in plin oras!!!!!!!!!???,dar vroiam sa spun ca prin 90 pescuiam mreana frumoasa in canalul care aduce apa de racire de la c.e.t.militari si care se varsa in morii.Acum nu mai stiu, dar sigur este acolo!!!!!!!!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 20th, 2009, 12:32 pm

Canalul ala care vine din Arges trece pe la CET?
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Mai 20th, 2009, 5:52 pm

Da,este apa de racire de la turbine(+ - o constanta de nivel),apa este ca si in arges ,curata sau murdara(nu au avut filtre din omienouasute si un pic),are acelasi nivel,curge (c am repejor),mreana are sigur(am prins eu) ,cica si clean,am auzit!
Unele ape tin peste dar este"ciudat",noi ne am obisnuit 3 lansari(o ora,la fix)un atac,imi aduc aminte si am scris pe forum am fost la dunare ,nimic si iuntr o doara m am oprit pe un fost canal de irigatii,pe la gostinu ,mama cew "bibi " am luat,a fost o zi ,am mai fost si "canci=gherla",noroc ca eram 3 ca altfel se spunea ca despre toti,asa ca!!??
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 22nd, 2009, 9:54 am

De fiecare data cand am vazut canalul ala, apa arata mizerabil. Nu-i vorba ca si Argesul pare de multe ori ca-i un rau de noroi, dar...

Chestia e ca nu vad cum ar putea sa treaca mreana de termocentrala, decat sub forma de alevini.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Mai 23rd, 2009, 4:08 pm

Nu frate,nu toata apa "canalului"este preluata,o parte curge tot timpul asa ca este loc.Da este in 90% murdara,asa cum ii place "ei"!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 24th, 2009, 1:18 pm

In cazul asta intr-adevar, nu vad de ce n-ar fi. Nasol e ca respectivul canal are latimea foarte mica, si-l pot strecura foarte usor braconierii din Rosu si Chiajna.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 26th, 2009, 7:22 am

despre nada si momeli prea putin se discuta iar despre localizare....foarte putin....
am ajuns aseara pe arges la podul de la 1 decembrie , am dat in aval...langa o mini cascada, care s-a format din cauza debitului redus de apa.
argesul este foarte scazut, pot spune ca nu l-am mai vazut niciodata asa "mic" , am cautat mreana pret de vreo 3 ore.
am cumparart o nada pt mreana cu cascaval, feeder, si viermusi ca pt scobar:))
am nadit numai cu feeder, nada+viermusi si am dat cu viermi 2-3 pe carlig...rezultat=0 mrenute:( :(
ce sa mai am luat 3 obleti si un avatel (un oblete mai mare) atat ...
erau vro 2 baieti care dadeau dupa somn la rama si coropisnita cu fir de 0,5 si culmea frate ei au luat o mrenuta de 300gr:(( la rama...
deci acum va intreb pe voi pescari de mreana cu ce sa mai incerc dupa mustacioasa argintie? ce ar merge in acest sezon si
cum as putea sa o localizez...

vreau doar sa prind una bucata cu mustati dupa care sa-mi vad de cleanul meu:D linistit..

daca nu vreiti sa faceti pubblic "secretul" puteti da pe privat...

MULTUMESC
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 26th, 2009, 9:14 am

Pe Arges am vazut ca se da frecvent dupa mreana cu buchet de rame. Nu chiar serpesti, ca alea de somn, dar nici mici.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 26th, 2009, 12:21 pm

Gerula scrie:Pe Arges am vazut ca se da frecvent dupa mreana cu buchet de rame. Nu chiar serpesti, ca alea de somn, dar nici mici.

mda fiecare loc cu obiceiurile lui:D cum a fost invatata ...
spunea o data un mare pescar, ca pt o partida reusita este indicat "spionarea" bastinasilor din zona respectiva in cazul in care e pt prima oara cand ajungi in locul respectiv...
drept dovada acum vreo 4 ani ma duc la harsova cu un amic bolnav de somn... monturi peste monturi etc...
pana nu s-a dus la un bastinas dasta sa vada monuntura exacta nu a prins:))
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Stationar