Morun la jumatati de platica

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

Morun la jumatati de platica

Mesajde Gerula pe Decembrie 21st, 2009, 11:47 am

Am vazut ieri o bucata de emisiune pe F&H in care niste unguri prindeau moruni imensi la jumatati de platica. Cica trage mai bine la pesti taiati in doua (platica, scobar mare) decat la pesti intregi/vii.

Cum n-am prins emisiunea de la inceput, n-am inteles unde pescuiau (era ceva gen delta, dar nu la noi) . Cert e ca, intr-o apa relativ mica si foarte noroioasa, morunul dadea in platica exact cum da stiuca in albitura, se vedeau atacuri imediat sub suprafata etc.

A vazut cineva emisiunea de la inceput? Unde se desfasura actiunea, care era mai exact tehnica folosita? Eu am prins de la faza cand i-a rupt morunul lanseta ungurului :lol: .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Morun la jumatati de platica

Mesajde adrian frunza pe Decembrie 22nd, 2009, 6:38 pm

intr pe link http://www.youtube.com/watch?v=JS7KEePVoBM si vezi comportament -interactiune om sturion.incredibil!
adrian frunza
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 22nd, 2009, 6:50 pm

Daca erau la noi, ar fi sarit dupa el, i-ar fi dat cu un bolovan in cap, orice :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Decembrie 26th, 2009, 6:14 pm

N-a vazut nimeni emisiunea de la inceput? Ar merita clar de facut o excursie in zona aia :D .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Stationar