am citit la peche pe ian 2010 . nu mai e ce a fost . on topic :somnul e cel mai sensibil la atractanti .daca e in zona ,vine pe dara de miros . am vazut cu ce prinde salai samir kerdjou si se loveste cu ce fac eu . si inca odata inepuizabilul foissy are o poanta cu viermii obtinuti pe carne alterata si trasabilitatea lor .in rom nici nu se cunoaste notiunea si in franta fac poante cu chestia asta . tudore ,mergi cu foissy la peste ?
samir moare dupa aia de peste 90 (cm) intr-un articol anterior spunea ca tine woblerul pe loc in curent si 5 min .eu nu prea dau la wobler ca nu imi place sa donez .dar metoda e buna . dar acum l-am surprins in poza cu o grosaciune pe care o prinsese cu sabot jig +worm (floating).daca nu stii ce cauti nici nu vezi jucaria .ideea e ca au salau gros mult .
Cu Foissy in fiecare toamna. Primavara si vara e muscar caci e presedintele unui club de muscarici si e pe salmonide pana in septembrie. Am fost odata cu el si m-a initiat la muscarit, am luat si eu doi pastravi. Vezi ca Foissy scrie mai mult la misto pe acolo. Scrie sub mai multe nume. Nu am citit numarul din Ianuarie.
adrian frunza scrie:intr-un articol anterior spunea ca tine woblerul pe loc in curent si 5 min .
Si eu am constatat fenomenul, in general asa si dau la salau unde am curent, cu voblerul tinut in loc si mici twitch-uri. Bine, n-am ajuns la chestii gen 5 minute, il tineam cam 40 de secunde, dar e de retinut ideea.
ma fortez cu pozele . dar am compilat vreo 2 articole ,unul specializat pe salai grosi(2009) si unul pe atractanti folositi in spinning (2010). sper sa ma descurc .
Conbcluzia e ca astia au suficient salau mare incat sa poata teoretiza despre capturarea exemplarelor capitale, in vreme ce la noi te bucuri si daca trage strapazanul...