.....despre DUNARE, Calarasi KM-515

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

.....despre DUNARE, Calarasi KM-515

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 1st, 2008, 3:19 pm

In lipsa de salau si avat(chiar si la viu )l am ologit,Asa ca pe crap.Este adevarat din barca (pneumatica) pe la 375 -380 in butuci.Dimineata si seara am avut 4-6 prezentari 2 avati si 2 salaiasi (am facut ciorba).In schimb el 2 buc 13 15 kg.
Eu nu fac poze,este un principiu al meu,nu stiu de ce ,parca am mai spus :il consider, ca pe, ca si cum, ai omori pe cineva si
si ai vrea sa iti aduci aminte.Asa ca tabatiti pe el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!....patratica si rima neagra ,mai rar.
didel_pro
trecut prin multe

Re: .....despre DUNARE,Calarasi _515 km

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 3rd, 2008, 4:24 pm

Fratilor am fost ieri,nu cred ca o sa mai merg in viata mea Duminica .Laintoarcere ,de la Ciocanesti in Militari 4 ore.Dar:dimineata 4 avati (punctabili0 si un salau,totul c am pe 200 m.Baboiu este inca sus,apa ca ce a de la robinet si scadea usor.Anul trecut la vremea asta, c am facea servici.Va tin la curent!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 3rd, 2008, 4:32 pm

Duminica e crima si pedeapsa la intoarcere, daca prinzi iuresul.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 13th, 2008, 4:06 pm

Undeva pe 361, 362 de pe mal, la rima alba :somn si crap si nu putin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 13th, 2008, 8:28 pm

Pana la urma te-ai dus? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 14th, 2008, 6:55 am

Nu frate, dar "filiera" functioneaza in grupul meu.Si,de obicei informatia nu este trunchiata.Apa a crescut putin si la mai scos din gropi .In schimb ,salau si avat "nema".
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 17th, 2008, 1:25 pm

Ceva noutati din week-endul asta? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 17th, 2008, 4:35 pm

Apa a fost in crestere ,dar curata.In toata zona crap ,rar ,avatul a facut legea,salaul inca nu misca .La Malul Rosu citeva stiuci la viu.Azi dimineata ma uitam la "juniors's" pus pe un alt site de.......,cu nostalgie,ma gindeam citi copii am luat pe girla si 90% sunt ca noi,s au aproape, "cinste lui"Dar sa revin,am un vraf de agende in care am notat mai tot,au fost perioade in care pe DUNARE il rupeam pe biban .Dupa mine, la spinn, este cel mai cel!!!!!!!!!!!!!!nu prea astepti.Acum de vreo 3-4 ani, oha.Pe 13 noie. acum 4 ani la Calarasi l am ologit dar la rima neagra .A fost ultimul ,pescuit de biban la "ea"Apa este inca calda si obletii,inca se lafaie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..........dar multi, au gurile larg deschise!!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 18th, 2008, 4:25 pm

Am, fost cu treaba la Calarasi.La intoarcere m am oprit in capatul canalului Dorobantu.Este crima, se taie padurea si toate crengile au fost impinse cu grederu spre Dunare .Nu mai se poate pescui pe o lunga portiune si nu este singurul loc ,se taie si este la fel in mai multe parti.In rest ff frig vintul batea c am tare, in 2 ore, nici un atac.
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 19th, 2008, 12:06 pm

Crengile sunt in apa sau pe mal?
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 19th, 2008, 2:05 pm

Dunarea este scazuta ,aveai loc pe sub mal, in unele locuri care faceau servici.Acum in capatul canalului este o barja care asteapta la incarcat ,de acolo si pe mal si in unele locuri sub mal este plin de crengi care nu pot fi mutate.La 502-503 Pe o distanta de 1km nu poti ajunge la Dunare.Daca nu vine apa, sa le mute, in mai multe locuri, nu mai poti ajunge decit cu barca.
Am auzit ca tot lemnul este trimis la "bulgarieni" ,nu este o surpriza, la ei nu se taie nimic,drujbele se aud numai la noi.
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 28th, 2008, 1:46 pm

Astazi la 5,30 am plecat la calarasi cu probleme de servici si nu numai.La 8 si ceva eram pe borcea.Apa, ca apa de baut, scazuta cum, nu am vazut o de mult timp.Am stat 1 ora in port si pe linga,(ca sa iau si ceva informati) apoi 1 ora, in capat la siderurgica, si 1 ora la rampa de descarcare a combinatului.Am dat la rotativa 2-3 (alb galben )si zgirciuri,nici un atac ,nimic.
Am plecat vijelie si m am oprit la rasa pe la 1km pe canalul care merge spre dunare.Aici erau 2 localnici ,la fix cu rima luau ghibort,biban si rosioara,bibanul era putin mai mare ca zgirciurile mele.C am asta a fost.Sa le dea dumnezeu sanatate la muncitorii care au facut a2,mergi struna.Judecind dupa vremea de acum din bucuresti multi se gindesc de ce nu am mai stat ? acolo era nor ,batea vintul usor ,cit sa intre prin gaura chei ,iar in toate locurile mai adinci tineau zapada.Dunarea, A..trage tot timpul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS am fost martorul unui atac, al unui uliu,asupra unei fazanite .Eu treceam pe linga ciulini si s au ridicat 4-5 fazanite si 1 fazan,m am speriat si m am oprit,atunci a atacat la 20-25 m cind, cred, ca aterizau. El cred, ca le astepta, intr un plop si astepta momentul.M am mirat de forta lui!Am mai vazut de multe ori astfel de situati ,in general victima, scapa,acum insa !!
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 29th, 2008, 11:37 am

Ca de baut inseamna ca era foarte limpede? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 29th, 2008, 5:05 pm

Chiar ,asa!
didel_pro