de didel_pro pe Noiembrie 28th, 2008, 1:46 pm
Astazi la 5,30 am plecat la calarasi cu probleme de servici si nu numai.La 8 si ceva eram pe borcea.Apa, ca apa de baut, scazuta cum, nu am vazut o de mult timp.Am stat 1 ora in port si pe linga,(ca sa iau si ceva informati) apoi 1 ora, in capat la siderurgica, si 1 ora la rampa de descarcare a combinatului.Am dat la rotativa 2-3 (alb galben )si zgirciuri,nici un atac ,nimic.
Am plecat vijelie si m am oprit la rasa pe la 1km pe canalul care merge spre dunare.Aici erau 2 localnici ,la fix cu rima luau ghibort,biban si rosioara,bibanul era putin mai mare ca zgirciurile mele.C am asta a fost.Sa le dea dumnezeu sanatate la muncitorii care au facut a2,mergi struna.Judecind dupa vremea de acum din bucuresti multi se gindesc de ce nu am mai stat ? acolo era nor ,batea vintul usor ,cit sa intre prin gaura chei ,iar in toate locurile mai adinci tineau zapada.Dunarea, A..trage tot timpul!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PS am fost martorul unui atac, al unui uliu,asupra unei fazanite .Eu treceam pe linga ciulini si s au ridicat 4-5 fazanite si 1 fazan,m am speriat si m am oprit,atunci a atacat la 20-25 m cind, cred, ca aterizau. El cred, ca le astepta, intr un plop si astepta momentul.M am mirat de forta lui!Am mai vazut de multe ori astfel de situati ,in general victima, scapa,acum insa !!