Clopotei vs bambine vs senzori

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

Clopotei vs bambine vs senzori

Mesajde Gerula pe Aprilie 10th, 2009, 3:31 pm

Pentru cei care dau noaptea la stationar :D . Ce preferati ca semnalizator intre clopotei, bambine si senzorii electronici. Teoretic senzorii ar trebui sa fie cei mai buni, si costa de nspe ori decat bambinele sau clopoteii. Practic insa, daca dai la pesti cu muscatura timida, si in conditii de vant, eu cam marturisesc pe bambine, cu conditia sa fii atent la ele, nu la sticla :lol: .

Voi ce parere aveti?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Clopotei vs bambine vs senzori

Mesajde Nelutu pe Aprilie 12th, 2009, 10:22 am

Pai, depinde! :D Daca dau intr-un loc unde apa nu curge tare, cum ii locul unde pescuiesc la PF 2, atunci prefer avertizorii electronici, plus swingere ptr. a nu ma deranja vantul( bineinteles mulinete cu baitrunner-ul reglat astfel ca sa nu cedeze fir decat la tragerea pestelui). Daca am curent in zona, atunci sunt mai buni clopoteii iar betele puse pe verticala, intr-un unghi aproximativ de 75-80 de grade. Singurul lucru ce-mi displace la clopotei este faptul ca nu ma pot scapa de ei in timpul drilului, astfel aud si vecinii cand prind ceva si ... arunca si ei mai aproape de mine in speranta unei eventuale capturi capitale de pe locul meu ... si urasc acest lucru!! :evil: :evil:
Nelutu
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 12th, 2009, 8:48 pm

Inteleg ca nu prea te omori dupa bambine. :D

Eu am ajuns sa am pur si simplu boala pe senzori, pur si simplu piuitul ala in linistea noptii ma scoate din sarite :D :lol:
Gerula
Site Admin

Mesajde Nelutu pe Aprilie 13th, 2009, 7:19 pm

Nu ma omor dupa bambine din mai multe motive, primul ar fi ca ... nu le aud noaptea! :lol: Alt motiv ar fi ca, la o muscatura cu lasarea bambinei jos( adica vine pestele spre mal), la o eventuala intepatura precipitata, risc sa se invarta bambina,cu tot cu fir, bineinteles, in jurul batului si, daca ai si peste mare in carlig, s-ar putea sa scapi ceva injuraturi printre dinti, cand te chinui sa desvarti bambina repede! :mrgreen:
Nelutu
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 14th, 2009, 1:05 am

Da, asta cu invartitul bambine e clasica :D . Dar, dupa parerea mea, ramane cel mai sensibil indicator, chiar si in conditii de vant, daca esti atent.
Gerula
Site Admin

Mesajde mayer_maryus pe Mai 5th, 2009, 7:43 am

eu cand ma duc la stationar asta destu de rar :D dau cu bambine cazatoare...
iar noaptea pe dunare mai lipesc pe varful lansetei chestii dalea luminoase....

clopoteii nu-i suport sub nici o forma, iar cusenzorii deja e pescuit electronic nu-mi place... ai mai dau o sansa
pestelui daca nu am vazut bambina sa fie sanatos...
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Mai 5th, 2009, 9:49 am

Sincer nici mie nu-mi place deloc genul ala de pescuit cu berea intr-o mana, cu mobilul in cealalta, si cu bateria de bete pusa pe senzori. Ori stai cu ochii la ele, ori parca nu mai e pescuit :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Stationar