Clonc + naturale la somn

Stilul cu care toti am inceput, desi putini mai recunosc

Re: Clonc + naturale la somn

Mesajde Gerula pe Martie 6th, 2009, 3:33 pm

Foarte misto montura neamtului (plumbul ala conic cu "fusta" de rame artificiale sub el). Ai vazut pe undeva asa ceva de vanzare?

Iar mi s-a parut de retinut gestul ala cu lovirea pestelui pe cap cu palma, daca mai are un zvac in el il face atunci, nu cand il tragi in barca :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde tudor pe Martie 6th, 2009, 4:35 pm

tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 6th, 2009, 11:28 pm

"Peste tot" adica pe la voi pe-acolo :D . Eu aici n-am vazut, dar o sa-mi comand neaparat. As incerca fara sa mai pun nici un fel de rama, in felul asta se cheama ca-i luat la artificiale :D.
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 6th, 2009, 11:32 pm

Fara rama nu cred ca vei razbi. Poti pune si mate de pui sau bucati de carne. Dar somnul nu-i chiar bou. Mai intai pune mustatile si dupa ce simte ca e ceva de mancare soarbe...
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 6th, 2009, 11:34 pm

Bine, iti dai seama ca intai o sa-mi fac mana la naturale. Dupa care, pentru gloria sportiva, o mica incercare n-are ce sa strice, nu? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 7th, 2009, 2:55 pm

Daca-ti cumperi plumbi Tanzilli esti gata de pescuit. Eu l-am schimbat carligele insa nu esti obligat. Se vand cu ancore Owner 2/0 si eu am pus tot Owner dar 3/0.

Imagine
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 7th, 2009, 6:57 pm

La ce somni sunt prin zona unde o sa dau eu ma indoiesc ca e cazul de schimbat ancore :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 9th, 2009, 11:33 am

Inca o chestie, cam cat insisti cu cloncul intr-un loc pe care-l stii ca-i bun, daca vezi ca nu apare nimic pe sonar?
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 9th, 2009, 2:54 pm

Cu cloncul trebuie sa fii tot timpul in deriva. Pe rau te lasi dus de curent, pe lac de vant si daca nu e vant avansezi incet cu motorul electric. Dar lejer de tot ca sa nu iasa plumbul din conul sonarului.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 9th, 2009, 4:32 pm

Hmm, eu pana acum lasam o ancora si incercam in jur de 5-6 minute pe un loc, in trei transe cu pauze de 1 min intre ele.
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 10th, 2009, 10:27 am

Legart intrucatva tot de montura: ce fir folosesti la stilul asta? Pui inaintas care sa reziste mai bine la abraziune?
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 10th, 2009, 1:05 pm

Nu pentru ca nu e abraziune firul ne stand pe substrat. Si utilizez fir foarte gros tocmai ca sa nu ma taie prea tare la mana in momentul atacului.
Unii utilizeza un scurt leader de mono foarte gros ca sa poata apropia somnul de barca tragand de leader fara sa se taie.
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 10th, 2009, 1:39 pm

Ce inseamna "foarte gros"? :D (ma refer si la textilul folosit de tine, si la leaderul mono)
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 10th, 2009, 4:20 pm

Cu leader de mono eu nu dau as zice insa sa iei de 1mm.
Textilul meu scrie pe el 0,47 (daca-mi aduc bine aminte) insa e mult mai gros. As zice 0,6 sau 0,7mm
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 10th, 2009, 4:41 pm

Marca, model, chestii, socoteli? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 10th, 2009, 11:03 pm

La stilul asta chiar nu conteaza. Nu am cerut nici vecinului in barca ce marca sau grosime are. Am apreciat grosimea din ochi. Si am fost in barca si cu Xavier Vella ( xvella.free.fr ) si cu JC Tanzilli ( www.tanzilli-aventures.com/ ) .
Dar daca esti curios uite ce am eu pe mulineta :
No limit generation braid de la Water Qween de 0,45mm (oficial) 53,5kg-167lbs.
Oricum daca asta are numai 0,45 eu sunt Presedintele Americii. Dar te poti spanzura linistit cu el ca nu se rupe. Deci atentie la degete. :mrgreen:
Si ca sa nu iasa polemici 8-) uite si dovada ca am fost cu ei : http://www.youtube.com/watch?v=izsCVzjE ... annel_page
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2009, 12:29 am

Mai, nu-ti cerea nimeni dovezi :lol: . Oricum, cand dai click pe el din Romania zice This video is not available in your country. :lol: :lol: :lol:

Eu te intreb pentru ca la stilul asta experienta mea e zero, n-am mai dat teapa la somn "din mana" in viata mea, si n-am chef sa ma tai. Mai ales ca am reinceput sa joc baschet, cu mare pofta :D .
Dupa cum cred ca ai observat deja, nu-mi cade coroana sa intreb cand nu stiu. Poate ca de-asta am si ajuns sa stiu tot felul de chestii in tot felul de domenii :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2009, 12:50 am

M-am uitat cu proxy, dar necunoscandu-i pe oamenii aia nu pot sa zic decat bravo pt capturi :D .

In schimb, uitandu-ma prin clipurile postate de userul toprescu2 (nu-mi vine sa cred ca toprescu era luat :lol: ) am gasit filmuletul asta http://www.youtube.com/watch?v=bSw_0Z2LnVw , care mi se pare extrem de util. Cloncul ala italienesc facut de mana se gaseste pe undeva de vanzare?

P.S. Frumos somnul asta de-aici http://www.youtube.com/watch?v=N0iU3riWnFc , cat a avut?
Gerula
Site Admin

Mesajde tudor pe Martie 11th, 2009, 3:23 pm

Cloncul Tarenzi nu se gaseste acuma. Tipul face o serie si dupa aia face pauza o vreme. E lista de asteptare iar pe lista sunt si eu. Nu stiu cand il voi avea pe urmatorul.
Pe youtube filmul glanis desire stiu ca e interzis in unele tari pentru ca am pus bucata "desire" de U2.
A existat toprescu pe youtube, tot eu, insa mi-a piratat cineva contul, stiu cine, mi-a sters tot si mi l-a inchis. :lol: Dar nu conteaza caci mi-am facut alt cont si am pus filmele inapoi. Am schimbat si passwordul, fireste.
O sa fie represalii insa nu imediat. :twisted:
tudor
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Martie 11th, 2009, 10:30 pm

Roman sau frantuz? :D
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Stationar