Gerula scrie:SF, tu ai luat mreana la coropisnita intreaga (ma rog, fara clesti si picioare), sau tot ca nea Jean, la bucati?
Pai noi le trageam in cirlig , noi le cautam

. Acuma ce dau bani pe momeala , inainte , pe vremea aia nu gaseai rime sau viermi in magazin , astea is mofturi alea societatii moderne , erau vremuri cind viermii faceau diferenta , ii luam din hoituri sau de la abator , impreuna cu faina de oase

Sa nu zic de cite hectare am intors pe linga oras , cu hirletu dupa rima groasa pt. somn , mreana , crap .
Cind le culegeam , urma sa le folosim in max doua zile , mergeam la Somes cu ele , si le culegeam din drum , stiam toate gunoaile lasate de tarani pe o raza de citiva zeci de km

, si chiar stiam care tine rime rosii si care coropisnite

: Asa ca le bagam intr-o cutie mare insa le rupeam clestii pe loc , cum prindeam una , cum ii rupeam clestii . Intodeauna le-am folosit intregi , mai ales cind dadeam in loc care tinea somn le bagam pe alea mai mari , cu aripi cu tot . Deci ii buna si la somn , defapt din cite am prins io , coro are cel mai important succes la mreana si somn .