Musti scrie:Fireline 4lb e insa clar subevalutat la cele 1,8kg ale lui. Pe asta am avut rabdarea sa-l masur in laborator, la cererea unui coleg de forum, si rezista pana pe la 3,4-3,5kgf, daca imi aduc bine aminte. Nu stiu cum e cel de 8lb. Cel de 10lb, pe care l-am putut vedea, deja nu mi se pare o afacere.
Gerula scrie:A masurat cineva in laborator diametrul la Yo-Zuri Hybrid? Rezistenta e intr-adevar exceptionala, dar diametrul dat de producator mi se pare clar subevaluat.
ilie scrie:Nu am prea inteles de care folosesti tu Musti si de cat.
Musti scrie:ilie scrie:Nu am prea inteles de care folosesti tu Musti si de cat.
Pt. clean/avat prefer Sunline Super PE 6lb alb si verde. Mai am pe mulinete Power Pro de 5lb, de 8lb si 10lb galben si Spiderwire Stealth 6lb galben. Am mai folosit Fireline 4lb Smoke si 4lb Crystal. La stiuca am un Power Pro 15lb verde si un Tufline 15lb galben pt. linguri, voblere, etc.. Folosesc un Cabela's Ripcord SI 50lb galben pt. jerkbaits.
Lederele folosite sunt Seaguar InvizX 6lb si Yo-zuri Hybrid 4lb. Rarisim mai pun un Stroft ABR 0.18mm, cand sunt in pana de celelalte. La stiuca pun struna de titan multifilar Finn-tastic 12".
Cam asa arata momentul...
Gerula scrie:La pescuitul in ape statatoare fara agataturi majore (copaci scufiundati etc) eu am renuntat sa mai testez alt fir de cand cu fitofagul ala de 10 kile. Daca Fireline 4Lbs a fost suficient pentru pestele ala, e clar ca-i suficient pentru 99.99% dintre pestii care mi-ar putea iesi in cale pe baltile din Romania.
ilie scrie:Musti scrie:Sunline Super PE de 6lb.ai apucat sa-l testezi cu avati de 4-5kg?Cred ca asta e firul nr.one ptr.tine,chiar daca ai si folosesti mai multe marci,nu?Mersi
Gerula scrie:Eu nu vorbesc de Crystal, care e alta mancare de peste, ci de Fireline "normal" culoarea smoke, si in special culoarea galbena. Ala galben cel putin e pentru al treilea an pe mulineta, are cel putin 50 de partide daca nu mai mult, si se comporta in continuare binisor. Din cand in cand i-am mai taiat primii 2-3 metri. Nici macar nu l-am intors.
Gerula scrie:Eu nu vorbesc de Crystal, care e alta mancare de peste, ci de Fireline "normal" culoarea smoke, si in special culoarea galbena. Ala galben cel putin e pentru al treilea an pe mulineta, are cel putin 50 de partide daca nu mai mult, si se comporta in continuare binisor. Din cand in cand i-am mai taiat primii 2-3 metri. Nici macar nu l-am intors.
Poi eu fac nr. ala pe an
azi din plictiseala mi-am luat un Salmo Thrill,desi a fost un fiasco total data trecuta Cum e Ultracast-ul nea Jean ? Neted si neabraziv? Curge bine prin inele?.Jean Scurtu scrie:Am vrut sa spun ca arunci cu SPIDERWIRE ULTRACAST de 10lb. la fel de lung ca si cu SPIDERWIRE STEALTH de 6lb.
Jean Scurtu
Jean Scurtu scrie:@Musti
Ma surprinde faptul ca spui ca FIRELINE SMOKE imbatraneste,deoarece cel cu care pescuiesc eu nu a dat niciodata semne de imbatranire.Poate nu e original cel folosit de tine,dar cine stie.Cel trimis de mine si cumparat de tine de la DADY a dat aceleasi semne de imbatranire???Eu in continuare pescuiesc cu acelas FIRELINE SMOKE 4LB. ,role fara etichete ce eu le iau relativ ieftin de la o sursa ce are legaturi cu BERKLEY si pescuind cu ele de peste 10 ani nu am avut niciodata probleme.

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator