fanelul scrie:Caut un textil subtire pt clean.
Am gasit azi la Gipo, Duca Fireline Gri si chiar ii reduceau pretul cu 10RON, deh, criza.
Pt d-l. Scurtu: pe rola scria ceva de genul FIRELINE 4lb/10lb. Intrebarea este daca era chiar firul pe care il laudati in alte posturi?
Mai scria ceva si despre o grosime aproximativa 0,078 parca sau ceva de genul asta, oricum sub 0,10mm.
Daca aveti informatii si despre alte fire cam de acest gen va rog....
Daca d-l Scurtu imi spune ca acesta e firul care a dat satisfactii, ma si reped sa-l cumpar.
Am scris mai sus experienta personala cu firul textil, la clean, pe Neajlov si imi pare varianta optima intre voblere pierdute, atacuri, capturi.
Va multumesc anticipat.
mayer_maryus scrie:mai oameni buni eu am ajuns la o concluzie , nu trebuie sa tineti cont de ea,dar asta e parerea mea...
textil destul de gros nu "fitze" 014-15 da de-l gaseste dracii aia mari .....
dar in une cazuri se schimba radical treaba cu un fluoro, asta mi s-a intamplat o singra data.. dar a dovedit ca
atunci cand este fotooooot e mai bine sa-i dai cu fluoro...
PS vorbesc doar de rauri, nu am experienta deloc pe lacuri...
fanelul scrie:Am umblat si azi in 5 magazine de profil cel mai subtire textil a fost Fireline Crystal de 0,06mm dar mai astept...
Vorba lui Shoktu, vine week-end-ul, mergem la peste!
Raman la sarmele mele.
taicanoe scrie:fanelul scrie:Am umblat si azi in 5 magazine de profil cel mai subtire textil a fost Fireline Crystal de 0,06mm dar mai astept...
Vorba lui Shoktu, vine week-end-ul, mergem la peste!
Raman la sarmele mele.
fugi ca dracu de tamaie de fireline crystal ... e muuult mai prost decat smoke
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator