Gerula scrie:Cum spuneam, e clar ca-i nevoie de profesori la clean

, care sa-mi ia ceata de pe ochi

.
Mi se pare de-a dreptul induiosatoare superioritatea cu care incerci sa-ti formulezi raspunsurile astea, cu toate ca n-ai nimic care s-o sustina

. Ai postat cateva fotografii cu cleni mai mari sau mai mici, dar nu apari in niciuna

. N-ai participat la nici un concurs, deci nici nu poate fi vorba de vreo clasare care sa demonstreze ca te descurci macar onorabil si in alte situatii decat cele pe care le intalnesti pe apele unde pescuiesti frecvent. Si, cu toate astea, afisezi o morga pe care n-am vazut-o nici la oamenii care au castigat etapele de clean din turneul AvP.
Ia-o mai usurel, sa nu te cocoseze ridicolul. Parerea mea.

Simti nevoia sa ma vezi sau ce-i?
N-am facut fotografiile alea ca sa ti le arat tie. Tu ai tinut mortis sa le pun la galerie, altfel nu puteai sta de vorba cu mine. Nu eram calificat

. Ai fost ironic, insinuant, necioplit uneori, dar asa-ti sta tie bine. Imi pare rau ca nu tolerezi o opinie contrara fara sa o iei personal. Nu vezi ca principala ta preocupare pe topicul asta a devenit atacul la persoana mea? Musti se da profesor de clean, Musti n-a citit o carte, Musti e ridicol. OK! Si? Care e problema ta? Te jeneaza prezenta mea aici sau ce? Consider ca am spus cateva lucruri interesante pe tema pescuitului la clean, daca nu altceva, macar am afirmat posibilitatea de a prinde clean si altfel decat cu mijloace clasice. N-am inventat apa calda. O fac si altii. Am argumentat-o mai mult si mi-am exprimat clar o optiune. E contrara opiniei tale. Zic din nou: OK, si ? Nu cred ca te-am insultat in postarile mele, cel putin pana nu mi te-ai adresat zeflemitor. Apoi am incercat sa-mi mentin decenta de limbaj, intr-un context in care incepusesi sa devii grobian. Te-ai legat de lipsa mea de cultura, ba mai mult, si de cea a prietenilor mei, m-ai diagnosticat egocentric, imi dai teme pt. acasa, ultimatumuri, etc. Oricat de ingaduitor as fi si oricat de mult umor as avea, sunt lucruri care au o limita.
Incepand cu acest post nu mai am de gand sa-ti raspund la vreo caterinca. Am sa incerc sa pastrez un ton neutru, cel putin in discutii directe. Urmeaza sa ma suspenzi. Nici o problema. Ai tot dreptul. Daca crezi ca putem discuta civilizat, strict pe teme tehnice legate de pescuit, discutam, daca nu, ajunge sa mi-o spui si parasesc forumul definitiv, fara regrete.
E in regula?