BygDaddy scrie:avidul pana acum puncteaza maxim la toate capitolele pentru mine.nu am pescuit cu multe bete pana acum dar avidul chiar mi se pare o prelungire a mainii si am cea mai mare incredere in el.daca totusi s-ar rupe(doamne fereste) as lu unu din 2 bucati ce e putin tambalau la carat.am grije de el mai decat un copil.
Din pacate se traieste cu impresia ca un bat dintr-o bucata e mai bun decat unul din mai multe bucati.Betele moderne ,facute de firme serioase,sunt la fel de bune ca si cele dintr-o bucata.
Eu nu pescuiesc niciodata cu un bat dintr-o bucata(nici n-as putea deoarece pescuind numai cu bete lungi ,peste 3m. nu mi-ar incapea in Honda mea) si nu am vazut langa mine ca pescarii ce pescuiau cu bat dintr-o bucata sa prinda mai multi pesti din acest motiv,mai mult a fost ...invers.
Aici pescarii americani pescuiesc majoritatea cu bete dintr-o bucata ,dar au spatii in barci unde le tin ,sau au masini mari si transportul nu e o problema.De aceea aici sortimentul de bete din mai multe bucati e destul de limitat,la fel si blank-urile,solicitarile fiind mai mari pt. bete dintr-o bucata DAR NU DIN MOTIVUL CA AR FII MAI BUNE CA CELE DIN MAI MULTE BUCATI.
Jean Scurtu