ilie scrie:Pai cui baietii din filmulete,noaptea ,nu erati pe dale?Stai linistit,chiar apreciez cand vad pescari mai hotarati ca mine.
reumatismu ii in floare
Uneori mi-e tarsala ziua,apai noaptea.Are Avrigul asta niste praguri si gropane. . .Mergi ce mergi si dintr-o data brusc 5-6m.
Nu vreau sa ma gandesc la alea din spate de la stalp,acolo e cu mult,mult mai adanc.Oare astia de la filiala n-ar trebui sa dea spor de pericol?Dar probabil la astia gubilitici (ca mine)
adrignat scrie:hmmm......ce pot sa zic e ca am intalnit situatii cat se poate de diferite.
de exemplu la avat p olt am pescuit in paralel cu mai multe voblere din aceeasi categorie.....cele "mai scumpe" au castigat detasat in 99% din cazuri. in schimb am fost in delta si avatii nu au vrut decat strike pro si o chinezarie....rapala,yo-zuri,duel toate au trecut neobservate prin apa.saptamana trecuta pe tarnava la clean nu au vrut nici scumpe,nici ieftine... au vrut dealea "cu suflet"adica facute de mine......si asta foarte clar si detasat.si asta dupa ce toata vara mi le-au refuzat categoric

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator