ST TOTUSI VOBLERUL...

Pescuit cu naluci artificiale

Re: ST TOTUSI VOBLERUL...

Mesajde ilie pe Noiembrie 1st, 2008, 2:04 pm

Pai cui baietii din filmulete,noaptea ,nu erati pe dale?Stai linistit,chiar apreciez cand vad pescari mai hotarati ca mine. :greetings-clappingyellow:
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 1st, 2008, 7:24 pm

ilie scrie:Pai cui baietii din filmulete,noaptea ,nu erati pe dale?Stai linistit,chiar apreciez cand vad pescari mai hotarati ca mine. :greetings-clappingyellow:

lasa ca nici tu nai toate tziglele pe casa :lol: te bagi pe unde fierbe avatu ca sa zic asa, bine si noi mai facem hardcore dar fara wandersi :whistle: reumatismu ii in floare :roll:

p.s. noaptea la dale e fain ca stai la lumina dela hidro, ca altfel ii mai dificil, am fost si pe salbatec noaptea, dar in zone deschise , nu prin paduri
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 1st, 2008, 7:26 pm

Depinde ce lanterna ai :lol: , nu ca asta ar avea vreo legatura cu pescuitul la voblere.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde ilie pe Noiembrie 1st, 2008, 8:29 pm

Pai cum mi-ar sta noaptea pe Avrig,pe acolo prin mijloc,unde daca faci un pas stg.dreapta :lol: :lol: te duci in :angelic-cyan: Uneori mi-e tarsala ziua,apai noaptea.Are Avrigul asta niste praguri si gropane. . .Mergi ce mergi si dintr-o data brusc 5-6m. :obscene-tolietclaw: Nu vreau sa ma gandesc la alea din spate de la stalp,acolo e cu mult,mult mai adanc.Oare astia de la filiala n-ar trebui sa dea spor de pericol?Dar probabil la astia gubilitici (ca mine) :teasing-tease: :lol: :lol: nici o sansa.
http://www.youtube.com/watch?v=bZrBaSXUJyQ&feature=related
ilie
trecut prin multe

Locaţie: sibiu

Mesajde Pikeman pe Noiembrie 1st, 2008, 8:31 pm

dea, am sondat cu Tavi cu barca, adevarat ii, mega gropane si zone bune, dar cu dichis si alea mai, mi sa parut grozav de stuk, dar necooperanta la momentul respectiv
Pikeman
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 23rd, 2008, 10:18 pm

adrignat scrie:hmmm......ce pot sa zic e ca am intalnit situatii cat se poate de diferite.
de exemplu la avat p olt am pescuit in paralel cu mai multe voblere din aceeasi categorie.....cele "mai scumpe" au castigat detasat in 99% din cazuri. in schimb am fost in delta si avatii nu au vrut decat strike pro si o chinezarie....rapala,yo-zuri,duel toate au trecut neobservate prin apa.saptamana trecuta pe tarnava la clean nu au vrut nici scumpe,nici ieftine... au vrut dealea "cu suflet" :D adica facute de mine......si asta foarte clar si detasat.si asta dupa ce toata vara mi le-au refuzat categoric :roll:

Nu observasem mesajul asta. Sa va povestesc o intamplare senzationala, pe aceeasi idee ca mai sus, petrecuta acum 2 ani in Delta, la Ceatalchioi.

Eram la avat, intr-un loc in care un canal mare se varsa in bratul Chilia. Echipaj eu, un amic, si un nea lipovean de vreo 60 de ani, care avea si el o telescopica si trei twistere. Eu luasem in 3 ore fix 3 bucati cam la un kil fiecare, la rotativa, amicul nimic, lipoveanul la twistere trase la suprafata tot nimic. Eu eram la prova, amicul la mijloc, lipoveanul in spate, langa motor. Pe la 11, lipoveanul, foarte timid, il intreaba pe amic daca nu-i poate imprumuta si lui un vobler, ca la twister nu vrea deloc. Asta, care nu prinsese nimic, si se temea sa nu-i dea mosu rusini chiar cu voblerele lui, scobeste prin trusa si scoate de pe fund o chestie china absolut jalnica, de-aia cu barbeta groasa, turnata prost, ceva verde cu argintiu. Nici nu inteleg cum de-o avea acolo, omul nu e boschetar, are in general Rapala.

Ma rog, leaga mosu chinezaria, o trage prin apa sa vada cum lucreaza, pe mine nu m-a busit rasul doar pentru ca-mi era rusine de rusinea amicului, era mai mult oscilanta decat vobler, se dadea si peste cap daca-l trageai mai repede. Omul nu zice nimic si incepe sa dea cu ea.

Rezultatul final al zilei, incheiate pe la 3 din motiv de masa festiva :D a fost: eu 6 bucati, nimic peste un kil jumate, amicul unul singur la vreo 4-500 de grame :lol:, mosul 5 bucati frumoase (nimic sub 1.5kg) dintre care unul sarit de 3 kile. :lol: :lol: :lol:

amicul a avut puterea sa-i spuna mosului ca poate pastra voblerul, dar era pamantiu la fata :lol: . Eu mai aveam nitel si lesinam de ras, desi, oricum, o cam luasem si eu :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde adiwolf pe Decembrie 24th, 2008, 1:00 am

:lol: :lol: :lol:

ceva in genul asta am patiti si eu ,tot la un pescuit de avat,dar pe Olt.
dupa o dupamiaza intreaga in care "spalasem" la voblere de imi venise rau,sub o hidrocentrala pe Olt,eu si cativa pescari nu prea aveam rezultate doar vreo 2-3 avati la 4 pescari.
era deja seara si ma pregateam, sa plec,cand vine paznicul de la hidro si ma roaga sa ii dau cu imprumut un vobler ca vrea sa prinda si el.
nu i-am dat vobler fiindca imi era frica ca il agata,dar in schimb m-am milostivit de el si i-am dat un twister alb.
rezultat??
in juma de ora 4 avati la 1.2-1.8kg/buc
:whistle: :whistle:
adiwolf
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 25th, 2008, 1:02 pm

Cui i s-a mai intamplat sa constate ca au si chinezariile de doua parale momentele lor? :D
Gerula
Site Admin

Mesajde pupu pe Decembrie 25th, 2008, 1:31 pm

Cu chinezarii nu am prins niciodata (asta nu inseamna ca alti nu prind) insa am patit cu cu firme cunoscute ,de exemplu cu lacusta de la Rebel nu am prins niciodata clean (si am incercat de cateva ori) in schimb am prins somn in August pe Arges (intre 1si 4kg)

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Beju pe Decembrie 26th, 2008, 3:51 pm

Pe vreme cand mai aveam in trusa si voblere din comertz, cel mai bine prindeam avat la o chinezarie.Era ce joynted de 8 cm alb+negru pe spate si ceva rosu la gura. E drept ca am mai cumparat chinezarii ,dorind sa incerc si alte modele insa am fost foarte dezamagit pt unele nu evoluau pe placul meu,iar altele nu evoluau deloc. :)
Beju
membru nou

Locaţie: Arad

Mesajde old_radu pe Decembrie 26th, 2008, 4:21 pm

Cel mai mare clean agatat in 2008 si evaluat undeva la 800-1000 gr, a fost atras de un vobler de 10 cm , firetiger , nonamne si care la o anumita viteza de recuperare are o evolutie foarte "dubioasa".De remarcat faptul ca dupa vreo doua lansari,voblerului i s-a deslipit un ochi :)
Cleanul a scapat inainte de a pune mana pe el...ancorele fiind si ele "noname" :lol: :lol: :lol:
De atunci nu mai cumpar,dar nici nu folosesc asa ceva .
GO FOR SPINNING ! ! !
old_radu
trecut prin multe

Locaţie: Baia Mare

Mesajde empthy_cluster pe Decembrie 26th, 2008, 11:44 pm

pan acum cel mai prinzator si daa best o daa best este si v-a ramane multa vreme pentru mine batranul orijinal floater, am prins la el cei mai mari pesti de pan acum si toate natziile de rapitori la care am avut acces, avat, clean, somn, salau, stiuk, scobar si am scapat o mreana la kil, acum in ultimi ani nu le-am mai folosit ca si inainte, le folosesc doar cand sunt disperat si incep cu dumnezeiii :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , binentzeless tot atunci ma bag la creatzii din cele mai nasoale...
U-pescuit
empthy_cluster
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 28th, 2008, 1:00 pm

Cu original floater eu dau in general dupa avat. Dar mi-a dat si salau in el :D .
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Spinning