Salmo Thrill, vobler de avat

Pescuit cu naluci artificiale

Re: Salmo Thrill, vobler de avat

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 11th, 2010, 2:51 pm

Nu stiu originalul pana la cat se face ... eu cele mai grele, tip Kastmaster, am unele de la Balzer de 50 sau 60 gr. oricum personal peste 40-50 gr folosesc pilkere pana la max 110gr. cu toate ca nu-mi prea place sa folosesc naluci peste 60gr.
Despre chestia cu uzinatul pe Arges nu stiu dar am facut cunostinta cu fenomenul pe Dunare :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde Gerula pe Ianuarie 11th, 2010, 3:01 pm

Banuiesc ca si pe Dunare, cand uzineaza, nu prea ai ce face cu Kastmasterul de 40 de grame, nu? :D
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 12th, 2010, 5:54 pm

pai uneori cand mergi la pescuit mai trebuie sa sti si cand sa dai cu 40, unde , in ce directie ... si dupa ce :lol:
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 6:13 pm

Nu cred ca are sens s-o dam pe mistocareli ieftine. Parerea mea :roll: .

Eu discutam despre niste conditii particulare in care aia de 40 e cam inutila. Si daca dai in amonte, nu apuci sa faci cine stie ce fite cu ea, pana ti-o aduce apa la picioare.
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Ianuarie 15th, 2010, 12:48 pm

pai tu ai impresia ca Argesul are debit mai mare decat Dunarea si ca sub baraj pe Arges e curent si adincime mai mare decat sub baraj pe Dunare ?
Si nu o dadeam in mistocareala dar atunci cand nu ai naluci mai grele si dai cu 40gr. trebuie sa-ti alegi bine locul unde o plasezi, unde o sa lucreze chiar foarte bine chiar daca pe o distanta scurta.
taicanoe
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2010, 1:05 pm

Nu e problema de debit, evident. Argesul e un rau foarte iute de felul lui, mult mai iute decat Dunarea, in orice caz.

Sub baraje nu cred sa fie vreo diferenta, dar nu stiu daca barajele pe care dai tu au canale de fuga pe care sa se poata pescui, ca sa stiu daca vorbim de acelasi lucru.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Spinning