Recunosc cinstit ca lenea ma face sa pescuiesc la pastrav mai rar decat as dori . Nu reusesc sa fac mai mult de 2-3 partide pe an, din cauza distantelor relativ mari pe care le am de parcurs din Bucuresti pana la locurile in care poti spera intr-o partida reusita la pastrav.
Una peste alta insa, pentru mine naluca nr 1 la pastrav este banala rotativa. Cel putin Balzerele Colonel si Mepps-urile Aglia mici m-au scos mereu la liman . Voi cu ce-i pacaliti pe pistruiati?
Eu am pescuit destul de putin la pastrav. Anul trecut..intr-un lac cu ...multi pastravi.. pe toti i-am luat numai la vobler, desi am incercat si la rotativa si la oscilanta. Ori nu le foloseam cu incredere..ori nu erau pe placul pistruiatilor, dar desi dadeam intr-un loc la lingura mai bine de 15 minute..cum schimbam pe bobler..aproape instant veneau atacurile... Damn..i miss that!!
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Adevarul e ca mai degraba prinzi cu o naluca pe care stii s-o folosesti, decat cu una mai prinzatoare in circumstantele respective, dar cu care nu stii sa dai.
Bine bine bine, dar pe unde dati voi la pastrav? ca parca as face si eu o iesire dupa pistruiati numai ca ar fi pentru prima data pentru mine la pistruiati
locuri sa zicem asa ca sant, eu nu am deloc experienta referitor la pistruiati, nu am prins nici macar o coada..... am ajuns la urmatarele concluzii: pe lac oscilante grele berti taifun sau cati... pe rau voblere si cateva rotative fac treaba...
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.