Naluci de clean

Pescuit cu naluci artificiale

Re: Naluci de clean

Mesajde Gerula pe Septembrie 27th, 2009, 12:20 am

Eu am luat cleni de-astia plimbareti, pe lac. Conteaza mult prezentarea nalucii. Dupa mine, in situatia asta sunt avantajati cei care dau la fly.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde adrian25 pe Septembrie 27th, 2009, 8:25 am

ms de raspunsuri, sunt sigur ca sunt cleni ca l-am vazut pe unul f aproape de mal si foarte la suprafata, o sa mai incerc si alte abordari cu aceleasi naluci, dar jucate in mai multe feluri, sa incerc sa strecor apa din toate pozitiile, va aunt ce si cum dupa urmatoarea vizita ;)
adrian25
membru nou

Locaţie: bucuresti

Mesajde Gerula pe Septembrie 28th, 2009, 10:03 am

Iti zic, nu ignora Horneturile mici sinking (modelul cel mai mic, 2.5cm)
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Octombrie 11th, 2009, 6:27 pm

de departe a fost anul dorado-triada,au voblere de clean care m-au facut sa nu mai folosesc deloc vestitul hornet de la salmo,am prins si cu el dar sunt ofticat c-am lasat prea multe in apa,mai ales in primavara.Deci,cele mai prinzatoare la mine:
dorado invader 4f
dorado stick4.5f
dorado alaska3f,modelul vechi cu o singura ancora
dorado magic1.8s
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 11th, 2009, 7:08 pm

Stiu ca pupu mai foloseste dorado, era foarte incantat de unele pe care producatorul le gresise nitel, dar care, de fapt, iesisera foarte bine :D
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Octombrie 12th, 2009, 7:18 pm

Acum vreo saptamana,pescuind la clean la varsarea unui canal de fuga si schimband aproape toate voblere clasice de clean din trusa fara nici un rezultat,mai mult la vrajela l-am pus p-asta http://www.kaboo.ro/comparator/vob/vobl ... ea-021.htm si surpriza,la a doua lansare m-a pocnit unu evaluat cam la kil,era intepat de exteriorul gurii ceea ce ma face sa cred ca l-a"deranjat"intrusu',nu ca-i era foame.. :D deci:se poate si la voblere mai babane :D
lebar
membru nou

Mesajde fanelul pe Octombrie 12th, 2009, 8:58 pm

Adevarat, de multe ori ataca pe "aterizare".
Pare foarte teritorial cleanul cel putin pe Neajlov, asa ca nu conteaza prea mult evolutia.
Cele mai bune rezultate le-am avut la voblere "custom made, pe comanda", niste troace de 3Ron din Ferentari....
N-am frica de crengi, cioate si alte alea..... La cat am investit in Ugly si River......
Daiwa SS & RX6 owner!
fanelul
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Octombrie 12th, 2009, 9:22 pm

Vreo poza cu cleanul ala la kil luat la vobler strike pro n-ai facut?
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Octombrie 12th, 2009, 9:33 pm

Gerula scrie:Vreo poza cu cleanul ala la kil luat la vobler strike pro n-ai facut?

Din pacate,nu :twisted:
lebar
membru nou

Mesajde radu grigorascu pe Octombrie 13th, 2009, 6:55 pm

In UK astia nu prea dau cu naluci dupa clean. Folosesc niste lansete lungi si dau la fund cu paine vara si cu carne, ficat, rame iarna. Nu prea-l considera un peste demn de o partida de rapitori.
radu grigorascu
membru nou

Mesajde Gerula pe Octombrie 13th, 2009, 8:21 pm

Am vazut o emisiune in care il prindeau chiar cu bucati de paine cu coaja, puse in ac si lasate sa curga pe rau, la suprafata. Un fel de flyfishing cu paine :lol: .
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Octombrie 14th, 2009, 12:58 am

radu grigorascu scrie:In UK astia nu prea dau cu naluci dupa clean. Folosesc niste lansete lungi si dau la fund cu paine vara si cu carne, ficat, rame iarna. Nu prea-l considera un peste demn de o partida de rapitori.

La noi a devenit un peste demn de luat in seama,sunt pline raurile de cleni..ma rog..au fost...s-au desteptat oamenii..spre exemplu:pescuind anul trecut pe un rau,dadeam direct de pe pod cu un cozma de4cm pe care-l lasam sa curga si-l recuperam pe langa mal cu rezultate super si cu zeci de spectatori,ei bine,a doua zi,tot podul ocupat....nu mai aveam loc :twisted:
lebar
membru nou

Mesajde mayer_maryus pe Octombrie 14th, 2009, 8:01 am

lebar scrie:
radu grigorascu scrie:In UK astia nu prea dau cu naluci dupa clean. Folosesc niste lansete lungi si dau la fund cu paine vara si cu carne, ficat, rame iarna. Nu prea-l considera un peste demn de o partida de rapitori.

La noi a devenit un peste demn de luat in seama,sunt pline raurile de cleni..ma rog..au fost...s-au desteptat oamenii..spre exemplu:pescuind anul trecut pe un rau,dadeam direct de pe pod cu un cozma de4cm pe care-l lasam sa curga si-l recuperam pe langa mal cu rezultate super si cu zeci de spectatori,ei bine,a doua zi,tot podul ocupat....nu mai aveam loc :twisted:

poate acum intelegi dc nu e bine sa zici locuri de pescuit pe forum si pe privat, asta daca vrei sa mai dai vrodata la peste acolo si sa nu te impiedici de peturi..
eu am facut o data prostia cu locurile mele dupa neajlov si am un gust amar acum, nu imi parea rau daca acolo pescuiau cei dupa forum pt ca spre deosebire de multi "vizitatori" nu mergem la peste de"foame", si stim sa si eliberam pestii in totaliate sau macar in limita legala sau a bunului simt, iar pe langa asta nu mai existau peturi si gratare arse din metru in metru....
exemplu: stiu loc de pescuit unde vin cativa forumisti, si pe langa asta mai sant cativa care s-au obisnuit cu noi si au inceput sa elibereze si ei !!! bravo si mult respect :dance:
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde lebar pe Octombrie 19th, 2009, 10:00 pm

ajutati-ma cu un vobler:dorado scout4cm floating,orice culoare,poate-l gasiti prin capitala!dau o tuica super :D !multumesc!
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Noiembrie 14th, 2009, 11:01 pm

De 6 cm sunt aici toate culorile http://www.profishing.ro/cauta/dorado-s ... &sort_met= , dar de 4 n-am vazut.
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Noiembrie 15th, 2009, 8:24 pm

Gerula scrie:De 6 cm sunt aici toate culorile http://www.profishing.ro/cauta/dorado-s ... &sort_met= , dar de 4 n-am vazut.

multumesc,pe cele de6cm le stiu si nu ma avantajeaza,pana la urma cred ca ma combin cu niste prieteni pescari si comandam direct din patria muma:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/lures-crankbaits-jerkbaits-g5-a20.html,ca avem de unde alege :D mai nasol e ca astia nu suporta dom'le voblerele dorado si au in cap numai salmo hornet:D iar d-astea gasesti peste tot :D
lebar
membru nou

Mesajde pupu pe Noiembrie 15th, 2009, 10:20 pm

Incercati si voblerele astea noi de la Cormoran ,Baby shad,ei le recomanda pentru biban si pastrav, dar sunt super la clean.

Numai bine...
pupu
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Noiembrie 15th, 2009, 10:42 pm

lebar scrie:
Gerula scrie:De 6 cm sunt aici toate culorile http://www.profishing.ro/cauta/dorado-s ... &sort_met= , dar de 4 n-am vazut.

multumesc,pe cele de6cm le stiu si nu ma avantajeaza,pana la urma cred ca ma combin cu niste prieteni pescari si comandam direct din patria muma:http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/en/lures-crankbaits-jerkbaits-g5-a20.html,ca avem de unde alege :D mai nasol e ca astia nu suporta dom'le voblerele dorado si au in cap numai salmo hornet:D iar d-astea gasesti peste tot :D

Unii teoretizau pe-aici ca "la naluca mare, cleanul mare" :lol:

Repet invitatia, lasa-mi un nr de tel pe PM, poate ne vedem la Budeasa intr-o zi.
Gerula
Site Admin

Mesajde lebar pe Decembrie 22nd, 2009, 8:16 pm

Am uitat de goldy vibromaxx,e super,are2.7cm,bile si bate frumos!dar:lipsa flotabilitate,coboara cand ar trebui sa se ridice si ancore naspa care se rup repede!in rest,prinde clean la greu si se lanseaza super!
lebar
membru nou

Mesajde Gerula pe Decembrie 26th, 2009, 6:13 pm

Pupule, poti sa pui niste poze cu voblerele alea Dorado "gresite" pe care le aveai tu?
Gerula
Site Admin

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Spinning