Tocmai mi-am cumparat azi un set de 4 streamere de la Arrow, din pacate n-aveau nimic pe rosu disponibil. Poate resusesc sa ajung maine sau poimaine pe vreo baltuta sa fac o proba .
de la un magazin din timisoara care avea o gramada de produse de la balzer si alte firme europene.din pacate magazinul si-a mutat sediul si nu stiu unde este.si site de internet nu aveau ultima data cand am trecut pe acolo
Ala din spatele fostului cinematograf din complexul studentesc? Cu nenea ala de treaba si tanti care vorbea mult?..Se stiau cu patronul de la Calea Girocului aproape de Rebreanu ( magazinu de pescuit) sau cu doamna de la Somonul..hmmm nu mai stiu cu care..
deci jur ca nu stiu si nici nu am mai auzit pana acuma de cinematograf in complexul studentesc dar sunt aici de doar 6 ani.magazinul somonul il stiu e pe bd liviu rebreanu pe linia lui 11 cum se mai zice pe aici.cred ca au si acolo la somonul ca sunt destul de bine dotati si chiar daca nu au sunt binevoitori si fac imediat comanda de produsele care sunt cautate de pescari.magazinul despre care vorbesc era udeva pe la demisolul unei case pe stadutele alea din spate de la benzinaria OMV de pe clujului.patronul are in concesiune balta de la Liebling(sau acumulare ca nu stiu exact ce este) si mai cateva balti pe langa timisoara.magazinul il avea mai mult pt a putea elibera mai usor permise si mai lucrau cu ceva firme din germania de la care comandau dar la care isi puneai ei un comision de te doare capul.aveau o gama variata de produse de la balzer si shakspeare(nu cred ca am scris corect dar stiti la ce ma refer).mai aveau ceva si de pe la dam dar low priceuri.in general era slab dotat dar spre surprinderea mea am gasit aceste streamere care erau din belsug si de toate culorile.problema era ca sunt pe ace foarte mari iar scrumbiile au tot devenit mai mici in anii in care sunt decimate de noi pescarii.partea buna e ca selecta pe cele mari.prindeam 10-15 pe partida dar bucati din alea babane(300-500g ceea ce erau destul de mari in comparatie cu restul pescarilor)
scria de o adresa prin piata 700 dar nu cred ca trimit ei prin curier sau ceva de genul.vezi ca ei lucrau cu ceva firma din germania http://www.angelsport.de/ eu mi-am comandat niste bete direct din germania de la ei dar mi le-a adus cineva aici in romania.nu stiu daca trimit direct.atunci cand am comandat erau cu mult sub pretul celor din romania si mi-a comvenit.acum nu am mai urmarit preturile