Monturi cu doua naluci (sau mai multe)

Pescuit cu naluci artificiale

Re: Monturi cu doua naluci (sau mai multe)

Mesajde Gerula pe Martie 13th, 2009, 11:14 pm

Acum, lasand gluma la o parte, o montura cu streamer si rotativa/vobler cred ca se poate dovedi salvatoare in situatiile in care avatul nu prea pune botul.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde mayer_maryus pe Martie 16th, 2009, 9:05 am

lasand gluma la o parte ai dreptate

chestia cu streamer si rotativa sau vobler am vazut-o si pe dunare, in delta si pe baraj la ionesti pe olt, acasi technica iar toti nu cred ca dadeau
de dragul artei ...
la avat se ia in calcul aceasta treaba mai ales cand dai cu rotativa eviti rasucirea firului , deci mai ai un avantaj :P

o sa incerc la clean cu o musca sau streamer dedicat cleanului si cu rotativa sau vobler pe post de buldo:) mai spre vara cand se mai incalzeste:)
Pestele care lupta impotriva curentului…. moare electrocutat.
mayer_maryus
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Martie 23rd, 2009, 9:36 pm

Adevarul e ca rotativa ceva mai marisoara e cat se poate de buna ca "vehicul" pentru a lansa un streamer cu echipament de spin. Se duce si departe, sta si in suprafata daca o recuperezi rapid, are tot ce-i trebuie :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde taicanoe pe Martie 24th, 2009, 2:59 pm

Nu va faceti prea multe probleme cu tinutul la suprafata al nalucilor ... avati mai imbracati am luat mai de jos nu chiar de la suprafata. Eu folosesc atunci cand dau tintit dupa avat o oscilanta tip kastmaster de 20gr. iar la 1m mai pun un streamer alb (streamar luat dintr-o taparina de scrumbie montat pe carlig nr. 2 sau 4). Cu instalatia asta pot lansa la distanta maaare. Am luat avat si pe streamer si dar mai multi pe oscilanta.
taicanoe
hârşit în rele

Locaţie: Resita jud. Caras-Severin

Mesajde blackmamba pe Martie 24th, 2009, 4:38 pm

Kastmaster da , foarte buna si avat si somn .

Montura asta cu unul sau mai multe streamere mie unul nu mi s-a parut mai prinzatoare decat atunci cand dadeam cu oscilanta simpla .

Si in general, din ce am mai vazut si eu pe la pescari din zona mea, care la avat nu mai stiu altceva decat pestisorul de plumb turnat si vopsit de ei cu doua muste negre pe ancorite , montura asta mi se pare limitata , nu m-a impresionat deloc .
blackmamba
trecut prin multe

Locaţie: galati

Mesajde Gerula pe Martie 24th, 2009, 8:24 pm

Chestia e ca-ti permite sa incerci mai multe lucruri in acelasi timp. Cand schimbi oscilanta/rotativa schimbi si streamerul, ai de 2 ori mai multe naluci testate in acelasi interval de timp.
Gerula
Site Admin

Mesajde negreapetru pe Aprilie 4th, 2009, 9:37 am

citind acum ce combinatii au mai incercat pescarii ,mi-a mai venit una in minte.A incercat cineva sa ataseze o rotativa la un twister ? Promit sa testez combinatia asta sa vad cum functioneaza si daca-mi place cum evolueaza in apa am sa fac o poza sa o postez pe forum.
negreapetru
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 5th, 2009, 3:32 pm

Exista si gata facute chestii de genul asta. Am vazut de cateva ori prin magazine, parca blue fox si mepps.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Spinning