Cum nu am ajuns pe locatiile planificate pentru stiuca , situate prin judetu vecin ( nu se clarifica nicicum baza de date

) , mai incerc la salau , pe un lac de acumulare , mare si adinc , unde cu 3 saptamini inainte cazusera si niste chestii trecute de stadiu de strapazan .
In ultimile partide nu am prins decit bestii din astea mici , strapazani . Pe gruburi , pe shaduri , pe rosu , pe galben , alb , verde , combinatii , de la 6 cm la 12-14 , ( cu rateuri de rigoare la alea mari , insa simtit pestele , si fara urme de dinti , deci ipoteza ca o dat si mai mari da nu i-am agatat cade zic io ) . Apa adinca , apa mica , praguri , gropane , platouri , cioate ,stinci , diferite locuri pe balta, si numa bestii

peste tot , si io si colegu

Leader fluorocarbon , nu am dat cu agrafa , tiris , saltat , saltat mai energic , da egal . Ii cam greu de digerat asta , dupa inceputu destul de promitator pe apa respectiva .
Deci , vreo idee, ceva ?
Ma gindesc sa intru pe schimb de noapte , chit ca pe zona un urs o atacat o femeie acu vreo luna si o nins nitel

( zapada peste bolovani = trinte asigurate

) Nu aveam io intentia sa dau la salau , da vad ca se lasa asteptat , asa ca ma minca pielea acuma