bazinul cu carasei...

Pescuit cu naluci artificiale

bazinul cu carasei...

Mesajde Laurentiu pe Noiembrie 5th, 2008, 1:18 pm

pana mai acu an..obisnuiam sa tin 25-40 de carasei intr-un acvariu vechi...
l-am scos din uz asta vara.... cand gaseam albitura pe dunare... si dus a fost ca l-a matrasit maica-mea pe la gunoi...

daca cineva mai tine de-astia in beci...sau curte...impartasiti
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Re: bazinul cu carasei...

Mesajde Gerula pe Noiembrie 29th, 2008, 11:36 am

E uite, pentru maine cred ca ar fi fost util bazinul tau, ca sa nu dam gherla totala pe lacul Morii :D .
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde SF pe Noiembrie 29th, 2008, 9:29 pm

Am tinut carasei intr-un butoi , ba chiar doua butoaie , tineam peste iarna pe vremea cind dadeam la viu . Nu faceau fite , ii drept ca aveau apa multa . Mincau rime , pufuleti din aia flotanti pt. platica , viermi , cam orice :lol: Odata ne-am imbatat vreo trei din astia cu pescuit-n vena , am venit acasa si am pescuit in butoi , momeala vierme din pruna , o adus careva de la neamuri da cam toate erau cu viermi :lol: :lol:
La tara intr-un butoi mare de lemn am avut o testoasa , pe care ulterior am donat-o la gradina zoologica . Era din aia de balta , nu stiu acuma , da inainte se prindeau destule la rima sau bucatica de peste , pe unde dadeam io ( am scos una la vreo 2 kile , mare rau , cu fir de 0,12 , drill lung , emotii mari :lol: :lol: ) , si ca sa aiba ce minca , dupa vreo 3 zile de post i-am bagat vreo 100 de carasei mici . A doua zi am gasit vreo 15 atacati , erau sfisiati pe jumate , nu-mi vinea sa cred ce vedeam , hamesita o omorit mai mult decit o mincat :shock: Am scos resturile si schimbat apa , a doua zi istoria se repeta , intr-o saptamina nu mai aveam carasi . Dupa aia i-am dat cite un peste , pe care-l omoram io inainte , maxim doi la doua zile , si nu-i minca intodeauna .
Interesante bestii si carapacele astea !
SF
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Noiembrie 30th, 2008, 6:20 pm

Testoasele de apa sunt carnivore si foarte agresive. Daca vrei testoase pasnice optezi (ca mine :D ) pentru alea de uscat, care sunt ierbivore si extrem de simpatice.
Gerula
Site Admin

Mesajde didel_pro pe Noiembrie 30th, 2008, 10:35 pm

Frate ,oricum a fost gherla totala, cind am plecat, m am intilnit cu un vecin, dadu se la firca si in aceeasi perioada cu noi,
prinsese citiva bibani cit tigara, (scurta)..asa ca asteptam vremuri mai bune..................
didel_pro
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Decembrie 1st, 2008, 2:57 pm

Am mers cu Pupu pe canal in sus vreo 300 de metri, am trecut pe lange cel putin 30 de insi care dadeau la baboi si libelula, unul singur avea vreo 5-6 bibani mai rasariti in traista, restul pauza. Era zi de stat acasa :D .
Gerula
Site Admin

Mesajde Laurentiu pe Decembrie 2nd, 2008, 9:32 am

deh....daca ati avut mancarici in ...
prafuri de scarpinat va trebuiau...
gerula fuse criminal:
"laurentiu, uita-te pe dig ca baietii se vad, sunt deja acolo!"
aku, eu-s okelarist..si afara era o ceatza de nu se vedea la 20 de metri!!!
:lol:
"cea mai mare realizare a diavolului a fost sa-l convinga pe om ca nu exista"
Laurentiu
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti- ghencea...civil

Înapoi la Spinning