Gerula scrie:Mai e si chestia cu primele doua-trei inele, care uneori trebuie schimbate. Mulinetele de spin au piciorul care le indeparteaza de blank, iar firul ajunge sa faca un unghi cam mare cu primul inel, daca pui pur si simplu o mulineta de spin pe un bat de cast.
Jean Scurtu scrie:Gerula scrie:Mai e si chestia cu primele doua-trei inele, care uneori trebuie schimbate. Mulinetele de spin au piciorul care le indeparteaza de blank, iar firul ajunge sa faca un unghi cam mare cu primul inel, daca pui pur si simplu o mulineta de spin pe un bat de cast.
Ai incercat vreodata???Intai incearca si apoi spune-mi rezultatul.La betele match inelele sunt si mai mici decat la betele de casting si nu ai probleme sa arunci cu plute cu flotabilitate mica.
Daca am sustinut ceva nu am facut-o ca sa ma aflu in treaba ,e ceva verificat de mine,dar tu crezi ce vrei.
Jean Scurtu
adrian frunza scrie:salut .
ma bag in topic pt ca vad ca vorbeati de ovidiu .din punctul meu de vedere el mananca salau pe paine ,iar optiunea lui pt un bat no name (energo) e justificata de robustete si pret ,iar textilul 5-8 lb compenseaza lipsa de senzitivitate a batului .v-ati pus problema ca degeaba e batul senzitiv daca reflexul nu e bun ,daca raspunsul pe cortex nu e cel potrivit ;asta inseamna mii de ore pe apa ,pescuind la jig .imi place stilul lui ovidiu ,nu bate campii.
adrian frunza scrie:nu ma impresioneaza sculele ,palmaresul ,secretele,ifosele ,figurile ,ma impresioneaza un pescar de jig care ia un salau pe o structura unde eu nu il iau .
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator