SF scrie:Tuf de 20 lb ii mai subtire ca pp de 15 lb . Poate pp de 8 sau 10 lb sa fie o solutie , sau Tuf de 15 lb . Asta daca nu ingheata , azi am dat intr-un loc mai cald , dar care tinea deja gheata la mal .
.SF scrie:Ma crezi ca cei mai mari cu ala o iesit! . Bine , nu-i vorba de cit tine in drill , insa il bagam acolo unde cu ala mai subtire lasam din prima , am frecat oricum de multe ori la citiva m de la jig in sus , pe prag , unele locuri ar putea fi pescuite cu subtire , insa unde am prins as lasa la greu , si mi-e groaza de un fir ciupit , daca ii subtire . Fara barca ii cam nasol , si aia nu inchiriaza cica , iar io un gonflabila imprumutata de prieteni de la prieteni nu ma incred
bic scrie:Eu vad utilitatea parilor imediat ce bagi o naluca mai mare (voluminoasa) si mai grea de 20g.Pe siteul daiwa.com ,explica inr-o singura propozitie cum e cu senzitivitatea la lansete .Ei zic cam asa :cu cat e mai usor varful si sint mai multe inele cu atat e mai senzitiva lanseta .Parerea mea e ca au dreptate .Cum obtii asta ? cu inele mai mici si mai usoare.Dar ei nu vor pune niciodata inele mai mici de 5 pe o lanseta ,cea ce noi putem.
Gerula scrie:Eu zic ca se poate da si la fineturi pe pragul ala inalt: dai cu fir de 4lbs si pui un inaintas de flurcarbon solid de 7-8 m. Stiu si eu un loc dintr-asta, si daca dai fin pe prag, saltand naluca practic din tura de manivela, il lovesti destul de rau. Evident, leaderul se schimba cam la 10 lanseuri.
Gerula scrie:SF zice altceva, si anume ca fiind multa agatatura in locul ala risti sa pierzi leaderul la fiecare lanseu, pentru ca se rupe textilul de 4 lbs de la nod. Insa eu zic ca daca dai finut, si pui jig mai usor, riscul de agatatura scade mult.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator