Gerula scrie:Ca diametru sunt in ordine? (de la mic la mare) Sau le-au pus aia gresit pe bat, mare inainte de mic?
Jean Scurtu scrie:Ai dreptate nu sunt bine puse inelele,dar asta nu inseamna ca e frecare mai mare la lanseu ,e frecare mai mare la recuperare,ca la lansare firul practic abia atinge inelele chiar daca nu sunt perfect aliniate.
Ce poti face e sa indoi in fata inelele mai inalte in asa fel ca sa fie cat de cat la inaltimea celorlalte.
Nu merita sa dai inelele jos si sa le pui cum trebuie,doar pe viitor cand cumperi un bat verifica atent pozitionarea inelelor.
Jean Scurtu
Jean Scurtu scrie:Poti pescui la fel de bine si cu match-ul cat si cu bologneza.Se pare insa ca ai ales un match de o calitate mai slaba.
Eu pescuiesc aici de multe ori cu match(4,2m.) sau bologneza(5-6m.)la .....jig fara probleme,dar betele ce le am sunt destul de bune(MILO,KETNER,TRABUCCO,COLMIC).
Jean Scurtu
mayer_maryus scrie:ma shoktule da tigan mai esti, stii foarte bine dc dau cu el si momentan nu-l voi schimba
imi place ca e moale si lunga =)) na esti multumit acum ? si nu dau numai cu textil mai dau si cu fluorosi
crede-ma ca se simte si atacurile fine... adevarat mi-a luat ceva sa ma invat cu el ...
cat despre lanseta mea de suflet (floreta) sa nu te prind ca faci vreun comentariu....
ShokTu scrie:mayer_maryus scrie:ma shoktule da tigan mai esti, stii foarte bine dc dau cu el si momentan nu-l voi schimba
imi place ca e moale si lunga =)) na esti multumit acum ? si nu dau numai cu textil mai dau si cu fluorosi
crede-ma ca se simte si atacurile fine... adevarat mi-a luat ceva sa ma invat cu el ...
cat despre lanseta mea de suflet (floreta) sa nu te prind ca faci vreun comentariu....
FLORETA?? asa o cheama?eu as fi denumit'o mai repede Bondocuta
la cat e de grea saracuta
mai sa iti rupa incheietura cand lansezi voblere
Gerula scrie:Asta e lanseta de colectie mai, pe bune. Daca are totul original pe ea chiar cred ca mai face niste bani.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator