Cu ce fixam mandrina pe blank? Am gasit o mandrina de fly care se potriveste destul de bine pe blankul de FE II , dar tot nu vine suficient de fix in zona in care as vrea eu s-o prind.
...Bat de spinning facut de mine pe un blank RAINSHADOW XST 1263F.Blank-ul l-am primit cadou de la prietenul meu Bill Batson propietarul celei mai mari companii americane de componente pt. bete de pescuit din U.S.A.( ( http://www.batsoneterprises.com)impreuna cu inelele si pluta.Am folosit madrina de casting(nu cea de spinning trimisa de Bill)ce s-a potrivit pe blank ,asa ca nu am fost nevoit sa folosesc "arbor" ,doar am lipit mandrina de blank cu DEVCON,high strenght,2 ton epoxy.Jean Scurtu scrie:Poti lipi mandrina de fly cu epoxy waterproof nemaiavand nevoie de nimic altceva ,dar pui epoxy sa umple golul dintre blank si mandrina.
pr3dat3k scrie:io s la sibiu ...vin tocma marti ... mai am pe la munca vreo doi arbori ...daca ii vrei tii dau ca io nu folosesc .. la mine scociul de hartie e mai la indemana ...
Jean Scurtu scrie:E alta banda ce se foloseste in constructii ca sa acopere imbinarea intre panourile de gips,care e ca o plasa si lasa epoxi-ul sa ajunga pana la blank,deci o lipire mai buna a mandrinei.
pr3dat3k scrie:iti fac una de proba si daca mi o rupi in frun fel ... o fac ciorba cu tot cu blanc si o mananc !?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator