Fixarea mandrinei

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Re: Fixarea mandrinei

Mesajde Dreamer pe Ianuarie 12th, 2010, 11:36 am

Nu are nicio legatura asta.
doar ca ai primit o varianta cat se poate de corecta. Daca Nea Jean nu o recomanda...asta nu inseamna ca e gresita, poate e vorba doar de gust, parere personala...etc.
eu am facut cu masking tape..si nu am probleme
You may say that I'm a Dreamer, But I'm not the only one!!!
Dreamer
trecut prin multe

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 11:44 am

Nu e vorba de greseli capitale aici. Depinde mult la ce va fi folosit batul ala. Nea Jean da in mare, unde oricand te poti intalni cu vreun pestalau, eu ma mai intalnesc din cand in cand cu fitofagi de 10 kile, e normal sa dam mai multa atentie rezistentei imbinarilor.
Gerula
Site Admin

Mesajde pr3dat3k pe Ianuarie 12th, 2010, 11:45 am

Ambele varianante sunt corecte ... Eu cred ca conteaza cu ce moloz ii dai si mai ales cum ... eu bag deasta http://www.rodbuilding.ro/index.php?lin ... item_id=73 .. pe la inceputuri am gresit la montare .. si nu am reusit sa o dau jos decat cu flexu ...
pr3dat3k
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2010, 12:18 pm

E logic ca degeaba pui suportul cel mai bun daca epoxi-ul e prost.

Dar ideea de baza aici e ca folosind banda adeziva o sa ai, de fapt, lipitura facuta cu hartia, nu cu blankul. Iar la eforturi mai puternice si repetate...
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 13th, 2010, 2:59 am

Eu nu am zis ca nu se poate folosi banda de hartie,chiar daca o folosesti mai ales pt. centrarea mandrinei.Problema e numai centrand mandrina cu banda de hartie vei folosi mai multa rasina si intr-un fel ingreunezi manerul.
Nu e vorba de cate bete am facut, e vorba de experienta rodbuilderilor americani ce nu recomanda folosirea acestei benzi de hartie si e explicabil.Dati-va seama ce se va intampla daca cumva intra apa la banda de hartie si veti fi nevoiiti sa refaceti manerul ce ,daca e vorba de un bat dintr-o bucata ,va dati seama ca trebuie sa dati toate inelele jos si probabil sunt 6-7 sau mai multe.
Cred ca e bine de la inceput sa adopti cea mai buna solutie,pt. a nu avea surprize la un moment dat,dar fiecare face cum crede...

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Anterior

Înapoi la Rodbuilding