Blankuri Loomis

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Blankuri Loomis

Mesajde Gerula pe Septembrie 9th, 2009, 10:35 am

Am primit informatia ca Loomis ar fi renuntat la vanzarea de blankuri. La ei pe site, dupa cum se poate vedea, sectiunea de blankuri exista bine-mersi in continuare http://products.gloomis.com/gl/products ... 2485040995

Stie cineva daca e vreun sambure de adevar in informatia asta, sau sunt aberatii zvonistice romanesti?
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Re: Blankuri Loomis

Mesajde Jedi pe Septembrie 9th, 2009, 12:47 pm

Am citit pe undeva o postare tare complicata.Loomis ar fi cumparata de Shimano de foarte multa vreme iar Gary a infiintat deja alta companie ...North...nu stiu cum..si se mai zicea ca Shimano doreste doar vinzare de produse finite.Ma rog.....Fa o comanda de un GLX sa vezi daca mai vind.. :lol: :lol: :lol: ..
Jedi
hârşit în rele

Locaţie: Montreal

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 10th, 2009, 5:20 am

E adevarat ,destul de demult SHIMANO a cumparat G.LOOMIS,de aceea si calitatea lansetelor a scazut un pic(cele facute de SHIMANO cu numele G.Loomis).

Gary Loomis , a infiintat anul acesta o alta companie"NORTH FORK COMPOSITE",fara nici o legatura cu SHIMANO si in curand vor aparea blank-urile facute de aceasta companie pe piata americana.Mai mult ca sigur ca vor fi blank-uri de calitate"G.LOOMIS"!!!!

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Septembrie 10th, 2009, 3:33 pm

Mersi frumos nea Jeane.

Ai idee cand a avut loc vanzarea lui Loomis catre Shimano?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 10th, 2009, 7:18 pm

Nu mai stiu exact ,dar cu ceva ani in urma......

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 11th, 2009, 12:47 am

Parca 12 ani?..
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 11th, 2009, 5:24 am

Nu mai stiu de cati ani a cumparat Shimano firma G.LOOMIS din pacate.

Ceea ce e nou este ca cel pe care il cunosc destul de bine si sunt in relatii prietenesti cu el,TREY KISTLER din Houston a facut o miscare f. buna comandand blank-uri de la Gary Loomis pt. betele lui,deci calitatea betelor KISTLER va creste:

Re: Gary Loomis is Back!!!
by mdisbrow » Thu Sep 10, 2009 12:07 pm

From Kistler-

"Our New Limited Edition Z-bone rods will definitely help you catch more fish and enjoy your hobby more than ever before. The best part of this entire project is the special graphite blanks being built by the one and only Gary Loomis and his team at "North Fork Composites"! You know that man who built GLoomis rods and proved to the world that he can build the best graphite blank on earth. Well, we all are now able to once again take advantage of his next generation of technology in graphite. Lighter, stronger and more sensitive than any other rod I have ever tested, period. That's all for now but there's much more to come in the next month's newsletter...hold your breath."

Interesting, at least...

Sper ca va bucurati si voi alaturi de mine de aceasta veste buna.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 14th, 2009, 11:47 am

Sa vedem si la ce preturi le scoate.

Ai vazut vreunul pana acum, sau sunt doar in stadiul de proiect?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 16th, 2009, 6:24 pm

N-am avut inca ocazia sa vad ca nu au aparut inca in Houston,tot ce stiu e de pe forumul american de rodbuilding pe care intru zilnic.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Septembrie 21st, 2009, 10:57 am

Blankuri IMX de fly se mai gasesc de cumparat?
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 22nd, 2009, 4:14 am

Am vazut in e-bay o firma ce vinde tot felul de blank-uri G.LOOMIS,dar nu am fost atent ca are niste preturi de-ti vine sa fugi.
Ieri mi-am cumparat din e-bay un bat fe fly SAGE RTL+ de 9' W10 din 4 bucati ca sa-l incerc la spinning....

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 23rd, 2009, 12:42 am

Il trimit in tub de protectie?
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 23rd, 2009, 7:18 pm

Batul SAGE CE ce l-am cumparat recent,vine cu tub original de protectie.Daca te intereseaza numai tubul de protectie cred ca am cateva tuburi originale de SAGE,G.LOOMIS si nu-mi folosesc la nimic,ca dupa transformarea batului de fly in bat de spinning nu mai incape in tub,asa ca iti pot trimite ceva ce ti se potriveste.Am si tuburi PVC "CABELA'S" de diferite lungimi.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 24th, 2009, 1:05 am

Hmm.Acum vreo 3 saptamini cautam un tub de protectie si am gasit unul simplu de PVC care-mi satisface nevoile deocamdata.Nu mi-a trecut prin cap nici o clipa sa va intreb de asa ceva.Ar trebui sa faceti o lista PDF cu toate "item-urile" :D care le-ati avea de maritat .Cred ca aveti si multe chestii nebanuite ,de care ar avea cineva nevoie la un moment dat.
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 24th, 2009, 6:39 pm

E destul de greu de "martat",(am destule bete ,mulinete de calitate in Romania,chiar si scurte militare de camuflaj originale cu Gore-Tex) deoarece am de-a face cu romani ce ar vrea ceva gratis sau prefera marfa chinezeasca in locul celei americane.Si ce voiam eu sa marit erau la preturi sub pretul din catalog de aici fara ca cel ce cumpara sa mai plateasca transportul si vama.

"Norocul"meu ca am gasit ceva baieti simpatici ce mi-au comandat cate ceva si dupa primire au cam uitat sa plateasca,sau ca unii mi-au vandut ceva scule de pescuit si s-au infipt in bani ,fara sa mi-i mai trimita,uitand ca de fapt erau banii mei(nu mai spun ca cineva caruia i-am trimis niste blank-uri si bete pt. a fi vandute a furat din tub un blank TITANIUM de spinning din 3 bucati spunand ca eu nu l-am trimis...).
De fapt a trebuit sa folosesc o adresa din Bucuresti ,ca amicul meu ce e un om f. corect,Eugen Gana,nu avea mutatie in Bucuresti,o adresa a unui cunoscut de-a lui ce mi-a furat blank-ul ,mi-a vandut niste scule(valoare cca.$500 )si mi-a trimis abia $100 dar pescuieste si acum cu un bat de fly ALL STAR ELITE de 9' W9 ,neplatit inca desi l-a primit cu aproape un an in urma.

Dar suntem romani si e pacat ca uitam ca"facere de bine e....."cel putin la noi la romani(am ajutat destui romani aici in Houston,sa aiba servici desi nu aveau drept de munca,ca apoi acestia ,ca multumire,sa inceapa sa ma "sape",norocul meu ca aveam"fundatie " buna!!)

Numai bine ,

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde BygDaddy pe Septembrie 24th, 2009, 7:13 pm

o vorba romaneasca spunea:pe cine nu lasi sa moara nu te lasa sa traiesti! daca nu ma insel din pacate se preteaza bine la intamplarile d.jean
scuze de off
BygDaddy
hârşit în rele

Locaţie: Gera/Thuringen

Mesajde Gerula pe Septembrie 24th, 2009, 11:32 pm

Jean Scurtu scrie:De fapt a trebuit sa folosesc o adresa din Bucuresti ,ca amicul meu ce e un om f. corect,Eugen Gana,nu avea mutatie in Bucuresti,o adresa a unui cunoscut de-a lui ce mi-a furat blank-ul ,mi-a vandut niste scule(valoare cca.$500 )si mi-a trimis abia $100 dar pescuieste si acum cu un bat de fly ALL STAR ELITE de 9' W9 ,neplatit inca desi l-a primit cu aproape un an in urma.

Nea Jeane, da si nume, sa nu ne frigem si noi pe-aici cu specimenul.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jedi pe Septembrie 24th, 2009, 11:50 pm

Gerula scrie:
Jean Scurtu scrie:De fapt a trebuit sa folosesc o adresa din Bucuresti ,ca amicul meu ce e un om f. corect,Eugen Gana,nu avea mutatie in Bucuresti,o adresa a unui cunoscut de-a lui ce mi-a furat blank-ul ,mi-a vandut niste scule(valoare cca.$500 )si mi-a trimis abia $100 dar pescuieste si acum cu un bat de fly ALL STAR ELITE de 9' W9 ,neplatit inca desi l-a primit cu aproape un an in urma.

Nea Jeane, da si nume, sa nu ne frigem si noi pe-aici cu specimenul.
Chiar asa nea Jean...Poate se si fuduleste pe vreun forum si ia peste picior pe careva ce intreaba de lansete mai de buget restrins.... :lol: ...
Jedi
hârşit în rele

Mesajde Jean Scurtu pe Septembrie 25th, 2009, 6:11 am

Unul din cei de care vorbeam scria pe site-ul lui Radulescu(rapitori) cu nickname-ul "Calone",baiat "simpatic si neam prost "din Resita,cu numele de familie Vizitiu,caruia la prima comanda i-am trimis voblere(pescuieste in special pe Dunare) in valoare de $400,le-a platit,apoi la a doua comanda ,tot voblere de cca.$800,dar dupa primirea lor mi-a trimis doar $400.

Asa ca am fost nevoit la alti pescari cinstiti ,ce au comandat cate ceva ca sa le trimit de aici, sa le cer banii inainte pt. a ma lipsi de alte surprize romanesti....

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Jedi pe Septembrie 25th, 2009, 8:12 am

Dar nu-i Calone tipul din Bucuresti ce pescuieste cu batul de fly AllStar nu ?.
Jedi
hârşit în rele

Următorul

Înapoi la Rodbuilding