Jean Scurtu scrie:De fapt a trebuit sa folosesc o adresa din Bucuresti ,ca amicul meu ce e un om f. corect,Eugen Gana,nu avea mutatie in Bucuresti,o adresa a unui cunoscut de-a lui ce mi-a furat blank-ul ,mi-a vandut niste scule(valoare cca.$500 )si mi-a trimis abia $100 dar pescuieste si acum cu un bat de fly ALL STAR ELITE de 9' W9 ,neplatit inca desi l-a primit cu aproape un an in urma.
Chiar asa nea Jean...Poate se si fuduleste pe vreun forum si ia peste picior pe careva ce intreaba de lansete mai de buget restrins....Gerula scrie:Jean Scurtu scrie:De fapt a trebuit sa folosesc o adresa din Bucuresti ,ca amicul meu ce e un om f. corect,Eugen Gana,nu avea mutatie in Bucuresti,o adresa a unui cunoscut de-a lui ce mi-a furat blank-ul ,mi-a vandut niste scule(valoare cca.$500 )si mi-a trimis abia $100 dar pescuieste si acum cu un bat de fly ALL STAR ELITE de 9' W9 ,neplatit inca desi l-a primit cu aproape un an in urma.
Nea Jeane, da si nume, sa nu ne frigem si noi pe-aici cu specimenul.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator