Gerula scrie:Nea Jeane, All Star Titanium s-au facut (ma refer la cele de spinning facute de firma, nu la custom rods) si lungimi mai mari? Adica 8.6 sau 9' MH sau H?
Eu cel putin nu am vazut TITANIUM lung nici la ALL STAR ,nici in magazine sau e-bay.
Am vazut ELITE,ce e al treilea ca si calitate dupa TITANIUM(TITANIUM,IM10,ELITE).Am un bat nou de casting ELITE de 8'6",model ESH1025-2,din doua bucati,line 8-17lb.,lure3/8-1oz,moderat-medium heavy,facut pe blank made in HOUSTON.
Probabil ca il voi tine pt. mine ca e greu sa faci pe cineva sa inteleaga ca e un bat f. bun si ca numai taind tragaciul devine bat de spinning.M-am chinuit o gramada de timp ca lumea sa inteleaga ce bun e TITANIUM(la fel cu mulinetele DAIWA SS TOURNAMENT),dar au intel;es abia acum cand nu se mai gasesc.
Multi cred ca eu laud ceva numai pt. ca sa vand ce am eu neitelegand ca eu nu cumpar "ciurucuri"ca sa vand ,cumpar numai ce au un raport pret /calitate bun si ce poate fi vandut in general sub pretul din magazin sau a pietei din Romania.
Am destule mulinete folosite(DAIWA EMBLEM Z,X,S) ,dar in stare f. buna ce dau clase unor mulinete noi ,dar multi nu se pricep la ele din pacate.
Jean Scurtu