Blankuri best-buy

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Re: Blankuri best-buy

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 11th, 2009, 10:30 pm

De exemplu cel de 9'W8 poate arunca fara probleme 1oz.,iar cel de W14 peste 2oz.

@allspark,

Tu vad ca nu prea intelegi ca daca nu se mai fac astfel de blank-uri ,asta nu inseamna ca nu se mai pot gasi,sau ca se pot gasi bete de fly AUSTIN sau ELITE ce pot fii transformate in bete de spinning.Iti pot spune ca la mine se mai gasesc cateva (cum se poate gasi si la alti pescari sau rodbuilderi),atata doar ca nu prea vreau sa le instrainez.
Daca tu sti ale blank-uri bune spune-ne si noua ,comenteaza-le ca sa mai invatam si noi cate ceva.
Mi se pare un pic anormal sa ne spui sa scriem ce vrei tu.Daca te pricepi atat de bine la blank-uri (sau la altceva referitor la pescuit)pe mine cel putin ma intereseaza sa aflu lucruri noi pe care inca nu le stiu,asa ca ....

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2009, 1:03 am

Nea Jeane, cred ca se referea numai la Titanium ;).

Pentru cine nu are exercitiul eBay-ului e cam greu de inteles scopul discutiei despre All Star Titanium la timpul prezent, dar realiatea e ca, daca ai putina rabdare, gasesti cam orice. Mai ales de cand cu criza apar tot felul de raritati la preturi destul de convenabile.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 12th, 2009, 10:16 pm

Gerula,

Chiar acum daca te uiti in e-bay gasesti niste bete fly AUSTIN(TITANIUM) DE 9'W6,W10,W12,bete folosite la pretul $100,$120,insa la care se adauga shippingul aici (cca.$20) +shippingul in Romania (cca.$40).
In acelas timp eu am de vanzare(la Eugen) un bat nou de fly AUSTIN DE 9'W9 si unul de 9'w6,deci bete noi la pretul de $150 .Cum e mai ieftin cumparand cele folosite din e-bay( ce trebuiesc trimise in Romania) ,sau cumparand betele noi ce sunt deja in Bucuresti (nu tu vama ,nu tu transport).
Betele TITANIUM si in e-bay sunt destul de scumpe,tocmai datorita calitatii lor ,chiar daca sunt folosite.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 12th, 2009, 10:33 pm

Chestia e ca eu as fi vrut un blank de 9' din doua bucati sa-l fac bat de spin. Cu fly n-am treaba si nici nu intentionez :D.

Evident ca iesi mai ieftin daca le iei din Romania cu 150$. Americanii nu prea se descurca sa trimita cu posta/firmele de curierat in Romania la preturi rezonabile, din acest punct de vedere sunt destul de batuti in cap. Am cumparat recent un ceas si a trebuit sa-i explic omului (altfel de multa buna-credinta) ce si cum sa faca de vreo 7-8 ori. :D
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 13th, 2009, 8:44 am

E aproape imposibil sa mai gasesti un blank TITANIUM de fly.De aceea am fost nevoit sa cumpar bete de fly AUSTIN(TITANIUM) pe care le voi transforma in bete de spinning.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 15th, 2009, 5:51 pm

Poate facem un topic despre transformarea diverselor tipuri de bete (cast/fly) in bete de spinning. Ma refer inclusiv la operatiuni mai migaloase, gen schimbarea catorva inele, modificarea manerului/mandrinei etc.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 16th, 2009, 7:58 am

Transformarea de care vorbesti e destul de simpla deoarece la cele de casting doar tai tragaciul si e de spinning ,doar la cele de fly e un pic mai altfel dar nu e greu de facut transformarea.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Ianuarie 17th, 2009, 1:33 pm

Sigur ca, daca vrei sa le faci doar functionale, asa e. Dar la alea de casting, daca vrei sa si arate a bat de spinning :D , mai ai de schimbat vreo 2 inele samd.

Oricum, mai interesant e la transformarea fly-spinning, poate dai niste detalii
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Ianuarie 18th, 2009, 5:28 am

Crezi ca e bine pe acest topic sau sa deschid un topic nou??Nu stiu cati vor fi interesati de aceasta ,dar nu e nici un secret si pot detalia cu placere pt. cei interesati.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Musti pe Ianuarie 18th, 2009, 12:13 pm

Nea Jean,
Eu, unul, sunt numai urechi.
Musti
trecut prin multe

Mesajde Gerula pe Ianuarie 20th, 2009, 11:45 am

Nea Jeane, deschide un topic nou, e mai bine. Aici sa lasam liber pentru preturi la blankuri samd.
Gerula
Site Admin

Anterior

Înapoi la Rodbuilding