Jean Scurtu scrie:Gerula scrie:
Eu cel putin nu am vazut TITANIUM lung nici la ALL STAR ,nici in magazine sau e-bay.
Care e cel mai lung Titanium de spinning factory made pe care l-ai vazut?
Jean Scurtu scrie:Gerula scrie:
Eu cel putin nu am vazut TITANIUM lung nici la ALL STAR ,nici in magazine sau e-bay.
strimerman scrie:Musti,
daca dai cu el (All Star Titanium ) cu 17 gr. , natural si fara sa strangi din sfincter ca se rupe , si arunca la fel ca un UL voblerele de 2gr. atunci e un blank exceptional si cel care-l are in panoplie e un baftos.![]()
Am cautat si eu un blanc cara sa arunce in plaja asta si nu am gasit.
Majoritatea incep cu 1/16 si se sfarsesc pe la 3/8 maxim.
De fapt am gasit, dar nu blank, ceva si mai bun, pentru ca e mai lung : http://megabass.co.jp/product_detail.ph ... 44&item1=1 .
Totusi, nu am renuntat sa sper la un blanc ca al tau.
strimerman scrie:S-ar putea ca pentru o perioada macar muscaritul sa te deturneze de la stilul de pescuit.
Ce-ai zice de faptul ca am tinut in mana o lanseta Cortland ce se imbina din 6 bucati, de 7' , ce este si de Fly si de spinnning ( si chiar functional nu numai de kiki ) ! Posesorul nu o vinde din apcate fiind ceva destul de vechi si de suflet .
O iei pe Cris in jos, si schimbi mulineta si naluca.![]()
Deci... cand nu mai merge cu voblere ... bagi cu strimare sau muste
Musti scrie:
...si cand ai terminat o pui inapoi in buzunarul de la piept, langa stilou, si pleci acasa.
Si BassPro au un model de Microlite despre care nu-s hotarati daca e de musca sau spinnig:
http://www.basspro.com/webapp/wcs/store ... 00_100-2-0
Sunt sigur ca nu mi-ar placea o astfel de lanseta. De la betele de musca astept altceva decat de la cele de spinning. In plus lungimea. La spinning ma invart de regula in jurul lui 7', dar la musca nu cobor sub 9'.
Filozofic vorbind, coborand la esenta, poti prinde peste cu o lanseta de musca (sau spinning) dand si la feeder sau match.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator