Blank-uri G.Loomis

Despre asamblarea lansetelor, blankuri, inele, mandrine, accesorii

Blank-uri G.Loomis

Mesajde Jean Scurtu pe Aprilie 19th, 2010, 6:23 am

Pt. cei interesati de noile blank-uri facute de Gary Loomis,veti putea observa in site-ul de mai jos ca G.Loomis va face niste blank-uri mai usoare si mai rezisente decat renumitele blank-uri GLX :

http://tackletog.com/zander/2010/03/18/ ... above-glx/

Jean Scurtu
"BORN TO FISH ,FORCED TO WORK"
Jean Scurtu
hârşit în rele

Locaţie: Houston,Tx.

Re: Blank-uri G.Loomis

Mesajde Gerula pe Aprilie 24th, 2010, 4:58 pm

Multam de informatie nea Jeane.

Inteleg ca e vorba de firma G.Loomis, nu de noua companie a lui Gary Loomis.

Ramane sa le putem pipai ca sa ne dam seama daca afirmatia

The result is a rod that is both 20% lighter and 20% more impact resistant and 20% more sensitive than GLX. Overall the new material is designed to be 25% stronger then GLX and because it will eliminate cracking and is better able to resist further damage from nicks and scratches.

e doar marketing sau are baza reala.
Gerula
Site Admin

Locaţie: Bucuresti

Mesajde Jean Scurtu pe Aprilie 27th, 2010, 6:33 pm

E vorba de noua companie a lui G. Looomis,nu de de cea vanduta firmei Shimano.
Cine isi va putea permite sa dea $500 pe un blank va putea verifica ca nu sunt numai povesti.Eu oricum raman la betele ce le am ca si asa am prea multe si nu voi plati $500 pt.un blank de 2m.Precis ca pt. un blank de peste 3m .ce m-ar interesa pe mine pretul va fi mult peste $500,asa ca interesul meu pt. un asemenea blank ramane doar teoretic.

Cu ani in urma sefa de la blank-uri a firmei ALL STAR din Houston imi spunea ca pt. rezistenta si usurinta blank-ului cel mai important nu e grafitul ci rasina folosita si ea stia ce vorbea.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde XquiZZiT pe Aprilie 27th, 2010, 7:33 pm

Articolul vorbeste despre firma G.Loomis, cumparata de Shimano, nicidecum de Gary Loomis si North Fork Composites.
Decat sa-ti fie rau, mai bine sa-ti fie bine!!
XquiZZiT
membru nou

Mesajde Gerula pe Aprilie 27th, 2010, 8:15 pm

Eu cred ca autorii articolului au cam mers pe burta :lol: . Numele Shimano e pomenit vag apropo de niste elemente de design, si, bineinteles, nu se face nici o referire la plecarea lui Loomis.

Probabil din cauza asta a crezut si nea Jean ca e vorba de noua firma a lui Gary Loomis.
Gerula
Site Admin

Mesajde Jean Scurtu pe Aprilie 28th, 2010, 4:08 am

Mea culpa,cred ca aveti dreptate,nu e vorba de firma noua a lui Gary Loomis,NORTH FORK COMPOSITE ci de cea vanduta firmei SHIMANO.
Si spun asta deoarece nu am fost destul de atent cand am citit articolul ,dar recitindu-l am vazut ca se vorbeste si de bete facute pe acele blank-uri,ori NORTH FORK COMPOSITES nu face decat blank-uri nu si bete.

Sper ca acea greseala a mea sa nu va opreasca sa va cumparati cat mai multe bete ce vor fi facute pe blank-urile noi facute de G.Loomis(Shimano) mai bune ca GLX si poate o sa-mi spuneti si mie impresia voastra ,ca eu nu cred ca voi avea sansa sa le probez vreodata.
Oricum sunt multumit de betele G.LOOMIS IMX si SAGE de fly transformate de mine in bete de spinning si desi mi-ar placea sa le incerc si pe cele noi ce vor fi facute de G.LOOMIS nu prea imi permite buzunarul din pacate,iar pestii oricum nu sunt ineresati cat am platit pe batul cu care pescuiesc.

Jean Scurtu
Jean Scurtu
hârşit în rele

Mesajde Gerula pe Aprilie 28th, 2010, 10:59 am

Jean Scurtu scrie:iar pestii oricum nu sunt ineresati cat am platit pe batul cu care pescuiesc.

Asta e un mare adevar, de care, din pacate, nici anumiti pescari si nici producatorii de bete nu par a fi constienti. Deja exista pe piata game (cum o sa fie si asta "cu 20% mai tare decat GLX") al caror singur rol este sa fie un simbol al statutului social. Ca, in rest, imi aduc perfect aminte moaca nauca a lui Leba, dupa ce daduse gherla pe Rogojesti cu Legend-ul in mana :lol: :lol: :lol: .
Gerula
Site Admin

Înapoi la Rodbuilding